Ανακοινώνει ονομα συνδυασμού ο Ν. Τσιλιμίγκας

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2014 21:27 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:05

Τις ιδρυτικές θέσεις, τις αρχές και τους στόχους της θα παρουσιάσει για πρώτη φορά η επιτροπή πρωτοβουλίας της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης για την Περιφέρεια Θεσσαλίας με επικεφαλής τον καρδιοχειρουργό Νίκο Τσιλιμίγκα, την  Πέμπτη στο 8μμ στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

Ο Ν. Τσιλιμίγκας θα εκθέσει σειρά θέσεων για τα προβλήματα της Περιφέρειας  και την αντιμετώπισή τους καθώς και την ιδρυτική διακήρυξη  αλλά και  το όνομα της νέας παράταξης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου  "οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων περιφερειακών αρχών, τον προσεχή Μάιο, θα διεξαχθούν σ’ ένα εξαιρετικά δυσμενές κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον για την συντριπτική πλειονότητα των πολιτών της χώρας. Η αποσάρθρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, η συρρίκνωση του εισοδήματος μεγάλου μέρους του αγροτικού πληθυσμού, η περιθωριοποίηση χιλιάδων συμπολιτών μας αλλά και η ανάγκη, μέσα στον ορυμαγδό αυτών των εξελίξεων, να μιλήσουμε μ’ έναν απλό, ξεκάθαρο και συγκεκριμένο τρόπο για το αύριο της Θεσσαλίας, οδήγησαν στην πρωτοβουλία συγκρότησης της νέας , αυτοδιοικητικής παράταξής μας. Μιας παράταξης που φιλοδοξεί να εκφράσει τη δεδομένη βούληση της πλειονότητας των Θεσσαλών για μια νέα πορεία της Περιφέρειάς μας, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τον άνθρωπο – πολίτη στο επίκεντρό της.

Ως πρώτο δείγμα γραφής των αρχών και των στόχων της καταθέτει  ενώπιον των πολιτών της Περιφέρειας την ιδρυτική διακήρυξή της που αποτελεί το προοίμιο του προγραμματικού πλαισίου εντός του οποίου θα κινηθεί όλο το επόμενο διάστημα, επιχειρώντας να συνεγείρει τους πολίτες σε μια κοινή προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί ν’ αλλάξουμε την μίζερη καθημερινότητά μας αλλά και να κάνουμε εκείνα τα απαραίτητα βήματα ώστε η Θεσσαλία να καταστεί Περιφέρεια αναφοράς στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας μας, τόσο αναπτυξιακά όσο και σε επίπεδο ποιότητας ζωής για τους πολίτες της. Φυσικά οι θέσεις της παράταξης θα εξειδικευθούν και θα παρουσιασθούν κατά τομέα το αμέσως προσεχές διάστημα και θα τεθούν υπόψη των συμπολιτών μας ώστε στις εκλογές του Μαΐου να αποφανθούν για τη πορεία της Θεσσαλίας στην επόμενη κρίσιμη πενταετία.

Σας περιμένουμε όλους, καταλήγει η ανακοίνωση της νέας κίνησης,  για να στείλουμε το μήνυμα ότι η Θεσσαλία αξίζει περισσότερα και ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας για νέα πορεία" .

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass