Ο υποψήφιος δήμαρχος Απ. Καλογιάννης για τη Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2014 16:52 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:00

«Ο αγώνας της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό είναι δεδομένος» δήλωσε με αφορμή την εκδήλωση της «Χρυσής Αυγής» στη Λάρισα, ο υποψήφιος δήμαρχος   Απόστολος Καλογιάννης, επαναλαμβάνοντας και την πρόσκληση στους άλλους υποψηφίους για το Δήμο Λαρισαίων να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους απέναντι της.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου για το ναζισμό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο ο κ. Καλογιάννης τόνισε τα εξής:

«Στην πολιτική εκδήλωση της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», την περασμένη Τετάρτη στη Δημοτικό Ωδείο, τοποθετηθήκαμε ξεκάθαρα σε σχέση με την εμπλοκή του ναζιστικού μορφώματος της «Χρυσής Αυγής».

Ο  αγώνας ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό είναι δεδομένος.

Παρά την δημόσια πρόσκληση που απευθύναμε δεν διαπιστώσαμε κάποια δήλωση ή τοποθέτηση από άλλους υποψηφίους.

Η «Συμπαράταξη των Λαρισαίων», το αυτοδιοικητικό μας εγχείρημα , που επιδιώκει  να συσπειρώσει τη  προοδευτική πλειοψηφία της Λάρισας,  τους δημοκράτες της Φαλάνης, της Γιάννουλης και των χωριών του πρώην Δήμου Κοιλάδας , και προσωπικά ως υποψήφιος δήμαρχος καλούμε και τους άλλους υποψηφίους και επικεφαλής κινήσεων να πάρουν ξεκάθαρη θέση.

Οποιος με τη στάση του, δεχτεί οποιαδήποτε εκλογικού τύπου «συναλλαγή»  με τη Χρυσή Αυγή,  είναι ξεκάθαρο πως απλώνει  χέρι στον ναζισμό. Η κοινωνία της Λάρισας δεν ζει στη λήθη. Εχει θύματα και τραγικές μνήμες από το φασισμό και το ναζισμό.

Τους καλώ να ξεκαθαρίσουν άμεσα τη θέση τους. Δεν θα αποφύγουν αυτό το θέμα.

Καλώ, επίσης και τους πολίτες που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» να το ξανασκεφθούν. Η οργή δεν μπορεί να μετατραπεί σε σιδερογροθιές, τάγματα εφόδου και δολοφονίες. Οι ειρηνικοί δημοκρατικοί μαζικοί αγώνες μπορούν να την μετασχηματίσουν σε χείμαρρο ανατροπής.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass