ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

Ο Ν. Τσιλιμίγκας υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2014 14:34 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:56

Με στόχο να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι της Θεσσαλίας ο διακεκριμένος καρδιοχειρουργός του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας κ. Νίκος Τσιλιμίγκας αποδέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», την πρόταση που του έγινε να διεκδικήσει την περιφέρεια Θεσσαλίας ως υποψήφιος περιφερειάρχης από τον χώρο της κεντροαριστεράς και δυνάμεων της οικολογίας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα το Σαββατοκύριακο) και ήδη κυκλοφορεί κείμενο το οποίο υπογράφουν στελέχη με μακρά θητεία και «βαρύ» στην αυτοδιοίκηση καθώς και προσωπικότητες με αναφορά στην επιστήμη, την παραγωγή και την κοινωνία.

Στελέχη που υποστηρίζουν το εγχείρημα μιλούν για «υποψηφιότητα νίκης και προοπτικής» θέτοντας στόχο να είναι ο συνδυασμός υπό τον κ. Ν. Τσιλιμίγκα στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών προκειμένου να διεκδικήσει την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τα ίδια στελέχη κάνουν παράλληλα λόγο για ονόματα – έκπληξη μεταξύ αυτών που θα υπογράψουν το κείμενο στήριξης, ενώ όνομα – «βόμβα» προωθείται για την θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass