ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκλογές για νέα διοίκηση

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2014 21:07 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:45

 

Στις κάλπες για την ανάδειξη νέας διοίκησης αλλά και αντιπροσώπων για το ΝΤ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ προσέρχονται οι υπάλληλοι δήμων του νομού.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στις αρχές Μαρτίου και στις ημερομηνίες που θα ορίσει η εφορευτική επιτροπή που αναδείχθηκε από την  εκλογοαπολοστική συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων ν. Λάρισας που έγινε χθες στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας .

Η συνέλευση ξεκίνησε με καθυστέρηση τουλάχιστον μιας ώρας με αφορμή και την αντιπαράθεση των παρατάξεων περί απαρτίας κ.λπ. ενώ από το σώμα καταψηφίστηκε ο απολογισμός δράσης του συλλόγου για την διετία 2012 έως 2014, μετά από εισήγηση του  πρόεδρου του Συλλόγου Γ. Παπαδούλη, επειδή όπως τόνισε «οι αποφάσεις παίρνονταν με την κολληγιά των τριών παρατάξεων, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και Εν. Πρωτοβουλία, που είχαν 5 μέλη στους 9 του ΔΣ».

Ακολούθησαν τοποθετήσεις εκπροσώπων των άλλων παρατάξεων ενώ στη συνέλευση υπερψηφίσθηκε το πρόγραμμα δράσης για την επόμενη θητεία. Τέλος υπερψηφίστηκε η πρόταση να εγγράφονται στο σύλλογο, με πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, οι εργαζόμενοι σε προγράμματα 5μηνης διάρκειας  αλλά και με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, με την προϋπόθεση να απασχολούνται στους δήμους. Σημειώνεται πως τις επόμενες ημέρες η εφορευτική επιτροπή θα ορίσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass