ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΟΠΕΚΕΠΕ

Στο Δημαρχείο Φαρσάλων ο κ. Βασ. Εξαρχος

* Συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2014 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:44
 ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Συνάντηση του προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Βασιλείου Εξαρχου και του αντιπροέδρου του Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αλέξανδρου Οφίδη με τους αντιδημάρχους Φαρσάλων κ. Δημήτριο Μπαμπανίκο και κ. Σταύρο Πουλαράκη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φαρσάλων. Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ γνωστοποίησε ότι οι πληρωμές για όλες τις ζημιές της φυτικής παραγωγής του έτους 2013 θα καταβληθούν στους ζημιωθέντες παραγωγούς στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
Ανέφερε ακόμη ότι εντός του 2014 θα ολοκληρωθούν οι βελτιώσεις του ασφαλιστικού συστήματος του ΕΛΓΑ, ώστε να είναι πιο δίκαιη η κατανομή των εισφορών και οι αποζημιώσεις να καταβάλλονται πιο γρήγορα. Τόνισε τη σημασία της συνεργασίας του ΕΛΓΑ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και επισήμανε ότι στόχος είναι ο Δήμος να αποτελέσει σημείο συνάντησης του ΕΛΓΑ με τους αγρότες, καθώς και η απευθείας σύνδεση Δήμου - ΕΛΓΑ.
Τέλος, γνωστοποίησε τη χρήση του τετραψήφιου αριθμού 1540, με χρέωση μίας αστικής μονάδας, για ενημέρωση από τον ΕΛΓΑ σχετικά με ασφαλιστικές εισφορές, πρόσφατες πληρωμές και εκκρεμείς υποθέσεις.
Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ έκανε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί η συνδεδεμένη ενίσχυση στους δικαιούχους βαμβακοπαραγωγούς.
Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Αγγελακόπουλος, Νίκος Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος Τ.Κ. Υπέρειας κ. Απόστολος Κλιάφας και το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γιώργος Θεοδωρόπουλος.
Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος ήταν για υποθέσεις του Δήμου εκτός Φαρσάλων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass