ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Υποψήφιος δήμαρχος ο Γ. Μανώλης

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2014 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:43
 Υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών αναδείχθηκε ο κ. Γεώργιος Μανώλης, μετά από εκλογές που έγιναν χθες Κυριακή στο πρώην δημοτικό σχολείο Τεμπών, μεταξύ των μελών της Κίνησης Ενεργών Πολιτών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Μανώλης ευχαριστεί όλους όσοι έλαβαν μέρος στη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου δημάρχου και καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου Τεμπών «να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση του Δήμου και να συστρατευθούν σε μια νέα ευρεία ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη».
Όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο κ. Μανώλης «ο Δήμος Τεμπών δικαιούται και αξίζει μια μεγάλη προσπάθεια. Έχει ανάγκη από μια παράταξη που να πει αλήθειες στους πολίτες και να διεκδικήσει τη συνειδητή και όχι διλημματική, ψήφο.
Χρειάζεται δράσεις με σχέδιο και πρόγραμμα, που θα οδηγούν σε χειροπιαστά αποτελέσματα. Χρειάζεται μια νέα πορεία.
Απευθύνω σήμερα μια πρόσκληση σε όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου Τεμπών να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια. Είναι πρόκληση για όλους μας να αναμετρηθούμε με τα δύσκολα και να επιτύχουμε. Να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας και τη νοοτροπία μας και να κερδίσουμε το μέλλον. Ιδιαίτερα αυτή η πρόσκληση και πρόκληση αφορά τις νέες και τους νέους, που πρέπει να γίνουν πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια, συνδέοντας την εμπειρία με τη φρεσκάδα που θα αναδείξει μια νέα γενιά άξιων αυτοδιοικητικών στελεχών. Κύριο μέλημά μου είναι η ενότητα και η σύνθεση, ώστε να αναδείξω και να πολλαπλασιάσω τις δυνάμεις που υπάρχουν στην τοπική κοινωνία. Οι καιροί το απαιτούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η εποχή της επικοινωνιακής διαχείρισης των προβλημάτων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Οι πολίτες είναι ενημερωμένοι. Δεν εντυπωσιάζονται με εξαγγελίες και έργα λίγο πριν τις εκλογές. Δεν θέλουν αυτά οι πολίτες. Οι πολίτες θέλουν να ζουν ανθρώπινα, κάθε μέρα. Θέλουν να δουν ότι τα προβλήματα –που πάντα θα προκύπτουν - θα αντιμετωπίζονται έγκαιρα και αποτελεσματικά.
Οι συνεργάτες μου κι εγώ, θα διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο αναλυτικό πρόγραμμα για να δώσουμε τις λύσεις που απαιτούνται. Παράλληλα, ξεκινάμε από σήμερα, την εκστρατεία απευθείας διαλόγου με τους πολίτες του Δήμου Τεμπών σε κάθε γειτονιά, σε κάθε τοπικό και δημοτικό διαμέρισμα ώστε να καταγράψουμε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις προτάσεις, όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας. Στην κατάρτιση του προγράμματός μας, η γνώμη του καθενός από σας μετράει.
Σας προσκαλώ όλους σας σ’ αυτή την κίνηση για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά» καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass