ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Προχωρά η αεριοδότηση των Φαρσάλων

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2014 3:31 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:42
 ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη
Εντατικά συνεχίζονται οι διεργασίες για την αεριοδότηση της πόλης των Φαρσάλων. Ετσι μετά τη συζήτηση του θέματος στο Δ.Σ. της ΕΠΑ Θεσσαλίας, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όπου μετά την παρουσίαση της μελέτης σκοπιμότητας που κατατέθηκε από την αρμόδια τεχνική υπηρεσία, λήφθηκαν οι απαραίτητες αποφάσεις για την επίσπευση των ενεργειών για την κατασκευή του έργου και με αυτοπρόσωπη παρουσία του κ. Μανώλη Σφυρόερα, διευθυντή λειτουργίας και συντήρησης δικτύων και εγκαταστάσεων φυσικού αερίου της ΔΕΠΑ στο γραφείο του δημάρχου Φαρσάλων κ. Αρη Καραχάλιου έγινε ενημέρωση επί τεχνικών θεμάτων, χρονοδιαγράμματος και χρηματοδοτήσεων.
Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα σύσκεψη για το ίδιο θέμα στα γραφεία της ΔΕΠΑ στην Αθήνα, παρουσία του βουλευτή κ. Φίλιππου Σαχινίδη και του δημάρχου Φαρσάλων κ. Αρη Καραχάλιου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑ κ. Χάρης Σαχίνης, ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Σπύρος Παλαιογιάννης, ο διευθυντής Διανομής κ. Θεόδωρος Τερζόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΑ Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Ντούλας και ο κ. Μανώλης Σφυρόερας.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:
- Η ένταξη της επένδυσης της αεριοδότησης της πόλης των Φαρσάλων στο επιχειρηματικό σχέδιο 2014 - 2015 της ΕΠΑ Θεσσαλίας.
- Η ανάληψη των απαραίτητων πρωτοβουλιών προκειμένου το έργο να χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ.
- Η διερεύνηση και επιλογή μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2014 της βέλτιστης λύσης που θα καταστήσει οικονομικά βιώσιμη την αεριοδότηση της πόλης των Φαρσάλων.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass