Τα φορτηγά ΔΧ κατέλαβαν το κέντρο της Λάρισας

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2014 15:05 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:41

Υπό τον εκκωφαντικό θόρυβο που δημιουργούν συνήθως οι κόρνες τους, 15 ιδιοκτήτες φορτηγών Δημόσιας Χρήσης "παρέλασαν" χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Λάρισας, πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τους (6ο χλμ Λάρισας-Θες\νίκης) στο κτίριο της Περιφέρειας. Μια κινητοποίηση που εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων που θα υλοποιηθούν, με διάφορες μορφές το επόμενο διάστημα στην περιφέρεια και στην Αθήνα και θα κορυφωθούν με την πανελλαδική απεργία διαρκείας που ορίστηκε για τις 7 Μαρτίου.

Τα προβλήματα που ανάγκασαν τους ιδιοκτήτες φορτηγών να τραβήξουν χειρόφρενο ή να βγάλουν τις καρότσες από τους τράκτορες είναι τα παρακάτω: Παράνομη μεταφορά από αλλοδαπά φορτηγά και Ι.Χ. φορτηγά. Φορολογικό - Μείωση Φορολογίας - Φορτωτικά και Συνοδευτικά έγγραφα -Παρακράτηση Φόρου 20% για μείωση του κόστους μεταφοράς. Διόδια - Μείωση τελών διοδίων και ρύθμιση παλαιών οφειλών. Υπουργείο Εργασίας- ΟΑΕΕ Ασφαλιστικό - Εργασιακά.    

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας αφού επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό αποχώρησαν συντεταγμένα από την πόλη, ανανεώνοντας το αγωνιστικό ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα, με ανάλογες πορείες διαμαρτυρίας στην Βουλή και στα αρμόδια υπουργεία.   

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass