Αποχώρησαν τα τρακτέρ από τους δρόμους

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2014 15:26 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:39

Στα χωριά και σε λίγες μέρες στα χωράφια για την σπορά των εαρινών καλλιεργειών βρίσκονται τα τρακτέρ των θεσσαλών αγροτών, μετά την αποχώρηση τους, το πρωί από τον κόμβο της Νίκαιας, όπου παρέμειναν για 20 περίπου μέρες στα πλαίσια των φετινών κινητοποιήσεων.

Υπό τους ήχους του εκκωφαντικού κορναρίσματος των μηχανημάτων και με το σήμα της νίκης οι αγρότες αποχώρησαν από τους δρόμους, καταγγέλλοντας την κυβερνητική πολιτική και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργήθηκε με την πολυπρόσωπη παρουσία ανδρών των ΜΑΤ και την αποστολή ειδοποιητηρίων για τα νέα αγροτοδικεία. Οι αγρότες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή 9 Μαρτίου στο Κιλελέρ, ενώ σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μπούτα «ο αγώνας των Ομοσπονδιών δεν σταματά, καθώς στόχος είναι η δημιουργία Αγροτικού Συλλόγου σε κάθε χωριό, κίνηση που είναι απαραίτητη για την υπεράσπιση των συμφερόντων των αγροτών ενόψει και της νέας ΚΑΠ».

Στο μεταξύ με την αποχώρηση και των τελευταίων τρακτέρ από τον κόμβο της Νίκαιας, η εταιρία που εκμεταλλεύεται τα διόδια ξεκίνησε εκστρατεία καθαρισμού του δρόμου, με την απομάκρυνση σκουπιδιών και άλλων αντικειμένων που επιστρατεύτηκαν για την διαμονή των αγροτών στους δρόμους. Επίσης, σύμφωνα με στελέχη της Εταιρίας, θα χρειαστεί και η επισκευή της ασφάλτου, καθώς τα καύσιμα και τα ελαστικά των αγροτικών μηχανημάτων έφθειραν σε μεγάλο βαθμό την άσφαλτο. Tο μεσημέρι η Τροχαία έδωσε την εθνική οδό στην κυκλοφορία.

                                                                                      Γ. Ρούστας             

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass