Συγκέντρωση συμπαράστασης στο Δικαστικό

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2014 15:51 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:38

 

Συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια Λάρισας διοργανώνει την παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, η  Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους Διωκόμενους και Υπεράσπισης των Πολιτικών Ελευθεριών και Δημοκρατικών Δικαιωμάτων.

Όπως σημειώνεται από την από την Πρωτοβουλία «την Παρασκευή 21/2 άλλοι δέκα πολίτες από το Βόλο και τη Λάρισα δικάζονται για τις κινητοποιήσεις των περασμένων χρόνων στους σταθμούς διοδίων.

Συνεχίζεται το καθεστώς παρατεταμένης ομηρίας και το σύρσιμο στα δικαστήρια όσων αντιστάθηκαν στην ληστρική εκμετάλλευση των δημόσιων δρόμων από ιδιώτες αλλά και όσων συνεχίζουν να αντιπαλεύουν στην πράξη τις πολιτικές εξαθλίωσης της κοινωνίας και του ξεπουλήματος δημόσιων αγαθών και κοινωνικών δομών.

Σήμερα που η κυβέρνηση δίνει τα πάντα στους εργολάβους, οι τιμές των διοδίων αυξάνονται προκλητικά και η μεταφορά της κίνησης στους παράδρομους μετριέται σε απώλεια ανθρώπινων ζωών, το αίτημα για δημόσιους δρόμους χωρίς διόδια και η κατάργηση όλων των ληστρικών συμβάσεων είναι επίκαιρο όσο ποτέ.

Ο αγώνας ενάντια στα κάθε λογής χαράτσια και στις πολιτικές που κλέβουν την ζωή μας είναι επιτακτικά αναγκαίος,  Η αγωνιστική αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους συμπολίτες μας, δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη» καταλήγει η Πρωτοβουλία που ζητά «να αποσυρθούν οι διώξεις και να αθωωθούν οι συμπολίτες»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass