ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

«Η ΟΝΝΕΔ στη μάχη των εκλογών»

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2014 2:17 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:32
  
«Η ΟΝΝΕΔ θα είναι παρούσα στη μάχη των αυτοδιοικητικών και των ευρωεκλογών του Μαΐου» τόνισε ο πρόεδρος της νεολαίας της ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης, ανοίγοντας τις εργασίες της 3ης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, που έγινε χθες στη Λάρισα.
Η σύνοδος που έγινε στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, ήταν ενταγμένη στην απόφαση της ΟΝΝΕΔ να συνεδριάζει και εκτός Αθηνών και αφορούσε στην πολιτική επικαιρότητα, στις εκλογές στους ΟΤΑ και τις ευρωεκλογές, ενώ έγινε και απολογισμός δράσης.
Με τον κ. Ιωαννίδη, αναφερόμενο στις οικονομικές εξελίξεις, να σημειώνει καταρχήν πως «με το πρωτογενές πλεόνασμα η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση ισχύος στην επόμενη διαπραγμάτευση. Η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της, έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα των προσπαθειών του Αντ. Σαμαρά και κυρίως των θυσιών του ελληνικού λαού».
Για να προσθέσει με αφορμή τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση πως «η ΟΝΝΕΔ θα είναι παρούσα. Στόχος μας είναι η εκλογή νέων, με επαγγελματική πορεία, με επιστημονικό έργο και δράσεις στην τοπική κοινωνία», ενώ για τις ευρωεκλογές σημείωσε ότι το δίλημμα είναι «εντός ή εκτός Ευρώπης» για να καταλήξει σημειώνοντας ότι «η ΟΝΝΕΔ δίνει προτεραιότητα στις σπουδαστικές εκλογές, όπου συμμετέχουν 100.000 φοιτητές και σπουδαστές, με την ΟΝΝΕΔ να έχει συγκριτικό πλεονέκτημα στις νεαρές ηλικίες».
Στη σύνοδο, χαιρετισμό απηύθυνε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος αφού αναφέρθηκε στις εξελίξεις στην οικονομία τις οποίες χαρακτήρισε θετικές με αφορμή και το πρωτογενές πλεόνασμα, κάλεσε του νέους να δώσουν τη δική τους μάχη στην κοινωνία ενώ ο αναπλ. υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Μάξ. Χαρακόπουλος μετέφερε την εντολή του πρωθυπουργού «να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ανεργίας» σημειώνοντας «τις 8.000 θέσεις για νέους αγρότες και κτηνοτρόφους» μέσω προγραμμάτων του υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης.
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο βουλευτής της ΝΔ Χρ. Κέλλας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Κων. Τζανακούλης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ Δημ. Παπαευθυμίου. Στη Σύνοδο που ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις στελεχών και μελών της ΟΝΝΕΔ παρευρέθηκαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρ. Θεσσαλίας Ντ. Διαμάντος.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass