ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ «PALLADIUM»

Φιλανθρωπική βραδιά αφιερωμένη στους φτωχούς

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2014 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:24
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η παρουσία των Λαρισαίων στη φιλανθρωπική βραδιά που διοργάνωσε η Λογία και Φιλαδελφεία της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα στου κέντρου «Palladium» που πραγματικά γέμισε ασφυκτικά από τις κυρίες που ενισχύουν το έργο της Μητρόπολης, από μέλη των φιλόπτωχων ταμείων, αλλά και από δεκάδες Λαρισαίες που βοηθούν ανιδιοτελώς στο κοινωνικό έργο της τοπικής εκκλησίας.
O μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, συγκινημένος από την προσέλευση των πιστών της πόλης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρεθέντες, για την πλούσια αγάπη και την ειλικρινή εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν προς το φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και τους κάλεσε σε εγρήγορση, ώστε όλοι μαζί όπως είπε «να αντιμετωπίσουν με αγάπη και διάκριση τα πολλά περιστατικά των συνανθρώπων μας, που υποφέρουν σήμερα και έχουν άμεση ανάγκη από την υλική και πνευματική στήριξη των αδελφών τους Χριστιανών».
Αλλά και ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης π. Αχίλλειος Τσούτσουρας μίλησε για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού έργου που λόγω της οικονομικής κατάστασης των οικογενειών ολοένα και αυξάνεται. Αναφέρθηκε στον Έρανο Αγάπης που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο σε όλη την πόλη και στον οποίο οι Λαρισαίοι από το υστέρημά τους, ενίσχυσαν συνανθρώπους τους που έχουν προβλήματα επιβίωσης.
Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «ο φετινός έρανος απέφερε περισσότερα έσοδα, αναλογικά με τις προηγούμενες χρονιές, δείγμα της ευαισθησίας των συμπολιτών μας στον πάσχοντα συνάνθρωπο».
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι δήμαρχοι Κιλελέρ και Τυρνάβου κ. Ρ. Κομήτσας και Ν. Μαλάκος, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, η θεματική αντιπεριφερειάρχης Μ. Μαμάρα, η εκδότρια της «Ελευθερίας» κ. Δανάη Δημητρακοπούλου, ο διευθύνων σύμβουλος Γ. Μιχαλόπουλος και πολλοί ακόμη.
Η βραδιά έκλεισε μουσικά με ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια, με τη συνοδεία οργάνων που έπαιζαν εκλεκτοί μουσικοί από τη Λάρισα με ερμηνευτή τον εξαίρετο καλλιτέχνη Παναγιώτη Λάλεζα.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γλαύκης, όπου επί σκηνής άνδρες και γυναίκες, ντυμένοι με τις παραδοσιακές τους στολές, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ευχαριστώντας ιδιαίτερα όλους τους παρευρεθέντες.
Σοφία Ορφανιώτη
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass