Επανασχεδιάζουν τη δράση τους οι Μανιταρόφιλοι Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2014 19:14 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:24

 

 Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι Μανιταρόφιλοι Θεσσαλίας (Όμιλος Φίλων του Δασους και της Μυκητοχλωρίδας Ν.Λάρισας), την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στο ισόγειο του κτιρίου του Παραρτήματος Θεσσαλίας του ΤΕΕ-ΚΔ Θεσσαλίας. Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να παρευρεθούν στη εκδήλωση και να συμβάλουν με την αθρόα προσέλευσή τους στη  προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος για επανασχεδιασμό της λειτουργίας και δράσης του.

Τα κυριότερα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Απολογισμός δράσης του Συλλόγου έτους 2013, εκκαθάριση μητρώου μελών, ο τρόπος καταβολής της ετήσιας συνδρομής των μελών, ο επανασχεδιασμός λειτουργίας και δράσης του συλλόγου, προτάσεις που θα υποβληθούν από τα παρευρισκόμενα μέλη. Στο πλαίσιο της συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί και η διαδικασία εκλογής των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξή τους ως μέλη του Δ.Σ. θα πρέπει να το γνωστοποιήσουν μέχρι τις 20-2-2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση gkiatastom@yahoo.gr. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όσα από τα μέλη είναι οικονομικά τακτοποιημένα πριν από την έναρξη διεξαγωγής της εκλογής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass