Μοιραία σύγκρουση για 35χρονο Τσαριτσανιωτη!

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2014 9:38 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:10

 

 ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

 

 Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο, όπου έχασε τη ζωή του 35χρονος Τσαριτσανιώτης, όταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το Ι.Χ. που οδηγούσε, συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Υλίκης.

Ήταν γύρω στις 8.15 το βράδυ, όταν στο 98ο χλμ. της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, το Ι.Χ. που οδηγούσε ο Χαράλαμπος Γεωργ. Τριανταφύλλου, 35 χρονών, κάτοικος Τσαριτσάνης, συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα! Αποτέλεσμα της μοιραίας σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου 35χρονου οδηγού του Ι.Χ.

Να σημειωθεί ότι από την σύγκρουση το επιβατικό αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ στο τροχαίο ενεπλάκησαν άλλα τρία Ι.Χ., τα οποία οι οδηγοί τους δεν πρόλαβαν να ακινητοποιήσουν όταν μπροστά τους συνέβη η μοιραία σύγκρουση. Ευτυχώς, σε αυτά προκλήθηκαν μόνο σοβαρές ζημιές και οι επιβάτες τους δεν τραυματίστηκαν.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό διακόπηκε για δυο και πλέον ώρες (η κίνηση των οχημάτων γινόταν από παρακαμπτηρίους δρόμους).

Πάντως, η Αστυνομία και οι υπηρεσίες της Τροχαίας εξετάζουν με προσοχή όλα τα ενδεχόμενα για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος, που στοίχισε τη ζωή στον 35χρονο Τσαριτσανιώτη.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, πιθανόν ο οδηγός εισήλθε από την περιοχή του Ακραιφνίου, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κινούνταν προς Λαμία…έχοντας την εντύπωση ότι κατευθύνεται προς Αθήνα!

Κάποιες άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο και για πιθανές ευθύνες του οδηγού της νταλίκας.

Η είδηση του ξαφνικού χαμού του Μπάμπη Τριανταφύλλου από τροχαίο «σόκαρε» την τοπική κοινωνία της Τσαριτσάνης και της Ελασσόνας και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, την μητέρα και τα αδέλφια του.

Το θύμα του τροχαίου στη Λαμία ήταν γνωστός και αγαπητός στην Τσαριτσάνη, την Ελασσόνα και σε άλλες περιοχές του Νομού. Εργατικός, ανοιχτός, με πολλούς φίλους, διατηρούσε με τη μητέρα του επιχείρηση εμπορίας λευκών ειδών – ειδών προικός, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε ενεργά ως αγρότης, φτιάχνοντας και καλλιεργώντας στην Τσαριτσάνη περιβόλι (40 στρεμμάτων) - πρότυπο με αχλαδιές, ροδακινιές και άλλα οπωροφόρα δέντρα.

«Τι να πει κανείς για τον Μπάμπη; Είχε φτιάξει και φρόντιζε ένα εξαιρετικό περιποιημένο περιβόλι – πρότυπο για το νομό και όλη τη Θεσσαλία, διαφήμιση για την περιοχή μας και τώρα που έφτασε η ώρα να χαρεί τους κόπους του, φεύγει τόσο νέος, έτσι ξαφνικά!!». Μέσα σε λίγες λέξεις, κάτοικος της κωμόπολης της Τσαριτσάνης χθες στην «Ε», «έπλεξε το εγκώμιο» για τον άτυχο Τσαριτσανιώτη.

Ο τραγικός επίλογος της τραγωδίας γράφεται σήμερα, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τσαριτσάνης, όπου γίνεται η κηδεία του Μπάμπη Τριανταφύλλου, μετά από ταλαιπωρία ημερών και καθυστέρηση με τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διατυπώσεις και τη νεκροψία - νεκροτομή. Μάλιστα, συγγενείς και φίλοι του άτυχου 35χρονου δεν έκρυβαν χθες τη δυσφορία τους, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη καθυστέρηση και ταλαιπωρία τους από την περασμένη Παρασκευή (που έγινε το τροχαίο)…έως και σήμερα!!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass