Συντονίζονται οι Λαρισαίοι εθελοντές του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2014 21:26 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:00

 

 

 Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση πολιτών της Λάρισας, στη  δεύτερη κατά σειρά, συνάντηση εθελοντών, που εκφράζουν τη διάθεσή τους να βοηθήσουν στην προσπάθεια δημιουργίας γραφείου του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην πόλη μας και να προσφέρουν ανιδιοτελώς στις δράσεις του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια «Passerella» και στη διάρκειά της, ο συντονιστής της προσπάθειας αυτής, κ. Φώτης Βακιρτζηδέλης, αφού μετέφερε στους παρευρισκόμενους, μήνυμα του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Γιαννόπουλου, παρουσίασε τον στόχο να δημιουργηθεί ένας βασικός πυρήνας στη Λάρισα, που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στην όλη δράση, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα, που απαιτεί τη στήριξη της κοινωνίας.

Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου, είναι ναι μεν η εύρεση μίας στέγης, αλλά και η εξασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας του γραφείου, απ΄ την άποψη της κάλυψης των εξόδων, που απαιτούνται γι αυτό το σκοπό. Γίνονται λοιπόν μεγάλες προσπάθειες να βρεθούν χορηγοί που θα στηρίξουν, στο μέτρο του δυνατού ο καθένας τους, το εγχείρημα, προκειμένου να φτάσει στο στάδιο της υλοποίησής του, καθότι στους χαλεπούς καιρούς, τα οικονομικά του «Χαμόγελου του Παιδιού», δεν αρκούν για να το στηρίξουν.

Παράλληλα θα πρέπει να βρεθεί και το κατάλληλο δυναμικό, ατόμων που θα το στελεχώσει το γραφείο, όπως ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί…κ.α.

Σύμφωνα με τον κ. Βακιρτζηδέλη, πολίτης της Λάρισας, ήδη προσφέρθηκε να παραχωρήσει χώρο για να στεγαστεί το γραφείο, ενώ οι ενδιαφερόμενοι να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται στον ίδιο, στα τηλέφωνα 6958.610137 και  6986.182511.

Να σημειωθεί ότι εθελοντές στη δράση μπορούν να εγγραφούν όσοι επιθυμούν, στέλνοντας τα στοιχεία τους με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στη διεύθυνση: ethelontes.hamogelou@gmail.com ή με μήνυμα inbox της σελίδας που δημιουργήθηκε στο fαcebook (https://www.facebook.com/ethelontes.larissas)

Τα στοιχεία είναι μη ανακοινώσιμα. Θα σταλούν στο τμήμα Εθελοντών του “Χαμόγελου του παιδιού” , προκειμένου να αξιοποιούνται καλύτερα οι εθελοντικές δράσεις του Οργανισμού που θα γίνονται στη Λάρισα.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass