Ψυχοθεραπευτικά σεμινάρια στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2014 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:59

 

 

Το Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο και το Ινστιτούτο Ομαδικής Ανάλυσης Αθηνών, με  την στήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας, διοργανώνουν στη Λάρισα, σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονοι Προβληματισμοί και Ψυχοθεραπευτικές Παρεμβάσεις».

Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε τέσσερις συναντήσεις, στις ακόλουθες ημερομηνίες: 15/2/, 1/3/, 15/3/ και 29/3/. Το σύνολο των ωρών ανέρχεται στις  24 διδακτικές  ώρες και περιλαμβάνει:

Θεωρητικές  Εισηγήσεις: Παρουσίαση των διαφόρων ψυχοθεραπευτικών μοντέλων (ομαδική  ανάλυση, κοινωνιοθεραπεία, ομαδικό αναλυτικό ψυχόδραμα, θεραπευτική κοινότητα, θεραπεία οικογένειας-ζεύγους, ομαδική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων κ.α.),ψυχολογική αξιολόγηση παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, ζεύγους και οικογένειας.

Βιωματική Εμπειρία: Συμμετοχή σε ομάδες δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Βιωματικά Εργαστήρια θεραπευτικών τεχνικών και διαγνωστικών μεθόδων. Παρουσίαση κλινικών περιστατικών.

Τα ανωτέρω συντονίζονται από συνεργάτες του Α.Ψ.Κ. ψυχοδραματιστές ‐ κοινωνικοθεραπευτές, οικογενειακούς θεραπευτές και διαγνωστικούς ψυχολόγους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχικής Υγείας, σε διοικητικά στελέχη, νομικούς, εκπαιδευτικούς, ειδικούς παιδαγωγούς, εικαστικούς και καλλιτέχνες καθώς και στους φοιτητές της Ιατρικής, των Ψυχοπαιδαγωγικών Σχολών και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.), αλλά και σε μη ειδικούς οι οποίοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους ως προς την λειτουργιά των ομάδων.

Οι συναντήσεις θα γίνονται πάντα Σάββατο 10.00 π.μ.‐ 2.00 μ.μ., στο  Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας. Πληροφορίες‐ εγγραφές: Λάρισα: Συνεργάτες του Α.Ψ.Κ

2410 286.838, 2410 253.108, 2410 532.800, 6948418575.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass