Σύσκεψη για τη ΔΕΗ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2014 18:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:57

Η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ Λάρισας και ο Πανελλαδικός Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ καλούν σε σύσκεψη τους φορείς της Λάρισας. Όπως σημειώνουν στην πρόσκληση «νέο έγκλημα σε βάρος του λαού και της χώρας συντελείται αυτές τις μέρες από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Την επόμενη εβδομάδα έρχεται για ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο που ξεπουλάει τις γραμμές μεταφοράς της ΔΕΗ, της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας, στρατηγικής σημασίας, στους ιδιώτες, συνεχίζοντας το ξεπούλημα και της υπόλοιπης ΔΕΗ.

Καλούμε σε σύσκεψη τους βουλευτές του Νομού Λάρισας, τον Περιφερειάρχη, τους Δημάρχους του Νομού, τους φορείς των εργαζομένων (ΕΚΛ, ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ, σωματεία, Επιτροπές Αγώνα Εργαζομένων), ΤΕΕ, Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και ώρα 11.00π.μ. στα Γραφεία της ΔΕΗ, Καρδίτσης και Αμοργού, να συντονίσουμε τον αγώνα και να σταματήσουμε το ξεπούλημα της ΔΕΗ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass