ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

Στο επίκεντρο η πρόταση για Πρότυπο Ορειβατικό Κέντρο Ολύμπου

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2014 20:59 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:44

Μια εποικοδομητική συνάντηση εργασίας , πραγματοποιήθηκε  στη Λάρισα, μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ  Χρ. Κέλλα  και του  Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ», σε ανακοίνωση του οποίου επισημαίνεται πως «τέθηκε προς συζήτηση ,τόσο το μεγάλο θέμα των Κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού ,που ρημάζουν από την εγκατάλειψη και αδιαφορία του Κράτους και του Υπουργείου Παιδείας εδώ και δεκαετίες ,αλλά και όλα τα άλλα θέματα ,που κατά τη γνώμη του Δικτύου ,μπορούν να βοηθήσουν όλη την παρολύμπια περιοχή να αναπτυχθεί , σε μια περίοδο απίστευτης κρίσης».

Όπως σημειώνεται από το Δίκτυο στη συνάντηση «εξετάσθηκαν όλες οι αναπτυξιακές προοπτικές του Θεσσαλικού Ολύμπου  και από πλευράς του κ. Κέλλα, που ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δικτύου από τον Αύγουστο 2013, επιδείχθηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον έτσι ώστε πολλά από αυτά να οδηγηθούν στη λύση τους .

Μάλιστα ,ως αποτέλεσμα  της συνάντησης αυτής είναι οι σημαντικές εξελίξεις που διαφαίνονται στο θέμα της παραχώρησης των Κατασκηνώσεων από πλευράς Υπουργείου Παιδείας στον Δήμο Ελασσόνας ,έτσι ώστε η επαναλειτουργία τους και η χρήση τους και ως  Πρότυπο Ορειβατικό Κέντρο να μπορεί να ενταχθεί σε έργο του ΣΕΣ .

Σημειώνεται ότι το θέμα των Κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού και η  μετατροπή τους σε ένα δυνατό αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή του Θεσσαλικού Ολύμπου ,της Θεσσαλίας και της Ελλάδας , με την λειτουργία τους ως Πρότυπου Ορειβατικού Κέντρου και Κέντρου Εκπαίδευσης Αθλητών Βουνού,  επανέφερε  ξανά το Δίκτυο 'ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ" με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά.

Στη συνάντηση με τον κ. Κέλλα, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δικτύου Κων. Σκριάπας και οι δύο αντιπρόεδροι  Θ. Αστερίου και Κ. Φουρκιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass