ΠΑΡΑ ΤΟ ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ

Με λαμπρότητα τα Θεοφάνια στη Λάρισα

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2014 0:15 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:22
 
Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέστηκαν τα Άγια Θεοφάνια σε όλη την περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, παρουσία πλήθους πιστών, παρά το ψιλόβροχο. Επίκεντρο των εκδηλώσεων ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Αχιλλίου όπου ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και τον Μέγα Αγιασμό παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου και ακολούθως έριξε τον Τίμιο Σταυρό στα παγωμένα νερά του Πηνειού ποταμού, τον οποίο ανέσυραν μέλη της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας, με πρώτο τον Γιώργο Φασουλά.
Παρά το ψιλόβροχο, χιλιάδες λαού παρακολούθησαν την τελετή και για πολύ ώρα ανέμεναν με ευλάβεια στη σειρά για να προσκυνήσουν τον Τίμιο Σταυρό, να προσευχηθούν και να ζητήσουν τη βοήθειά του, τον αγιασμό και τον φωτισμό τους.
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές κ.κ. Χρ. Κέλλας, Φιλ. Σαχινίδης, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς αντιστράτηγος Χρ. Μανωλάς, ο αρχηγός ΑΤΑ αντιπτέραρχος Χρ. Βαΐτσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας Παν. Ντζιοβάρας, ο διοικητής της ΠΥ Πόλεως πύραρχος Κων/νος Σκούπρας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος κόσμου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass