ΚΑΘΩΣ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Τα χαμόγελα ξαναγύρισαν στο ΠΑΣΟΚ

* Ενώ φαίνεται να εκλέγει και βουλευτή στη Λάρισα

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2015 1:40

 

Του Δημήτρη Βάλλα

Δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους χθες τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ Λάρισας, καθώς είδαν τα ποσοστά τους να αυξάνονται κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες σε επίπεδο Νομού, κατακτώντας μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και μια έδρα.

Τα ποσοστά ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ άγγιζαν το 6,20% μέχρι αργά το βράδυ στο Νομό, ενώ στα γραφεία του κόμματος επί της οδού Λαπηθών που λειτουργούσαν και σαν εκλογικό κέντρο τα χαμόγελα περίσσευαν για τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Μιλώντας αργά το βράδυ στην «Ε» ο συντονιστής του εκλογικού αγώνα στο Νομό και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Κώστας Σάββας θα μας επισημάνει: Έχουμε μια καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον οκτακομματική Βουλή.

Οι Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους κατέδειξαν την ανάγκη να επικρατήσει επιτέλους η συνεννόηση, οι συνεργασίες και η λογική.

Οι 220 ψήφοι των Ελλήνων βουλευτών για την εφαρμογή του 3ου μνημονίου δεν επιτρέπουν σε κανένα να δραπετεύσει.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ επέμενε και επιμένει στην ανάγκη μιας ευρύτερης εθνικής συνεννόησης, ώστε εφαρμόζοντας τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις να βγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την κρίση και τα μνημόνια.

Στον Νομό, το ΠΑΣΟΚ δείχνει να αυξάνει τη δύναμή του κατά δύο μονάδες με πολύ ορατό το ενδεχόμενο να πάρουμε την έδρα αν η ροή των αποτελεσμάτων συνεχιστεί κανονικά.

Σαν συντονιστής του εκλογικού αγώνα στο Νομό Λάρισας και μέλος της Κ.Ε. αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντας την υπόσχεση ότι από την επόμενη ημέρα θα εργαστούμε για την ανασυγκρότηση της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης και την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς που έχει ανάγκη ο τόπος.

Εάν τελικά με την ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων το ΠΑΣΟΚ κερδίσει την έδρα στη Λάρισα ο βουλευτής του θα είναι ο γνωστός καρδιοχειρουργός κ. Νίκος Τσιλιμίγκας που είναι και ο πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Νομού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass