ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ, Γ. ΣΑΡΙΔΗ

Σιγουριά για είσοδο Λεβέντη στη Βουλή

*Εγκαινιάστηκε χθες το εκλογικό κέντρο στη Λάρισα

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2015 8:05

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Ένωσης Κεντρώων στη Λάρισα πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ, στον λόφο του Φρουρίου, παρουσία του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Λεβέντη, κ. Γιάννη Σαρίδη.

Ο κ. Σαρίδης που είναι και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης μιλώντας στην «Ε» τόνισε μεταξύ άλλων πως «Τα μηνύματα είναι αισιόδοξα σε όλη την Ελλάδα. Η Ένωση Κεντρώων θα είναι σίγουρα στη Βουλή γιατί το μέλλον της ανήκει. Σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση η Ένωση οφείλει την είσοδό της στον πρόεδρό της Βασίλη Λεβέντη. Τα λόγια είναι αυτά που έχουν ανοίξει την πόρτα του Κοινοβουλίου».

Κληθείς όμως να σχολιάσει το γεγονός πως καμιά φορά οι προβλέψεις δεν γίνονται πραγματικότητα υπογράμμισε «Οι διαφορές είναι τόσο μικρές που δεν υπάρχει κίνδυνος εισόδου της Ένωσης στη Βουλή. Το θεωρούμε δεδομένο», ενώ καταλήγοντας ανέφερε για τη Λάρισα πως οι επιλογές είναι πολύ καλές στη σύνθεση του ψηφοδελτίου και οι προσδοκίες του κόμματος είναι για μια έδρα.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας: Μάκης Χελιδώνης, Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Δαμιανός Ζώκας, Απόστολος Σιάτρας και Αναστάσιος Λέκκος.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass