ΣΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οκτώ συλλήψεις για «φρουτάκια»

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2015 8:03

Στη σύλληψη οκτώ πολιτών - τεσσάρων Λαρισαίων και τεσσάρων Αλβανών υπηκόων – προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας μετά από έλεγχο, σε καφενείο – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο κέντρο της Λάρισας, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. «συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 49χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και επτά ακόμη άτομα - τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας από 44 έως 63 ετών και τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 39 έως 46 ετών.

Επιπλέον, αναζητείται ο 38χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, κατελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, στερούμενος άδειας εργασίας και βιβλιαρίου υγείας, να διοργανώνει τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου τύπου «φρουτάκια», έχοντας θέσει σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από μία κεντρική μονάδα με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους δέκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις οθόνες των οποίων εμφανιζόταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Επίσης, κατελήφθησαν οι άλλοι επτά συλληφθέντες να συμμετέχουν ως παίκτες στη διεξαγωγή του ανωτέρω τυχερού παιγνίου, σε ισάριθμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Από τον χώρο του καταστήματος και από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν: 11 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα μηχάνημα έκδοσης προπληρωμένων καρτών και το συνολικό χρηματικό ποσό των 210 ευρώ". Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass