Ομιλία σήμερα Δημ. Κουτσούμπα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2015 8:08

ΣΤΙΣ 9.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Στη Λάρισα θα βρίσκεται ο γ. γ. της Κ. Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και θα μιλήσει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στις 21:30, στην Κοίτη του Πηνειού, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος. Σε περίπτωση βροχής, η κεντρική ομιλία και οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα μεταφερθούν στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του ΕΑΚ.
Το πρόγραμμα του φεστιβάλ τροποποιήθηκε λόγω των εκλογών. Με σύνθημα «Την ορμή μας την έχουμε απ΄ τους αιώνες… Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές…», η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία και τον λαό της Λάρισας να συμμετέχει στις εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες με το μαθητικό συγκρότημα ‘’Strength of Deniel’’ και με τους ‘’ΕΔΕΜ’’, πριν την ομιλία του κ. Κουτσούμπα και μετά παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Κώστα Κωστούλη και τους Φώτη Παπανικολάου, Γιάννη Σωτήρη, Πατούλια Δημήτρη και άλλους μουσικούς.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass