ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΑ

Τιμήθηκε η απελευθέρωση της Λάρισας

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2015 0:45

Με επιτυχία έκλεισε χθες, ο κύκλος των πλούσιων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων, για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της Λάρισας, από τον τουρκικό ζυγό (1881), με την ευθύνη διοργάνωσής τους να έχει η 4η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας.

Οι εκδηλώσεις είχαν ξεκινήσει την περασμένη Πέμπτη και κορυφώθηκαν το Σαββατοκύριακο, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και ειδικότερα στις μουσικοχορευτικές, που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας, της συνοικίας Πυροβολικών.

Αναλυτικότερα προχθές Σάββατο, το πρωί, με τη συμμετοχή εξήντα παιδιών της πόλης και τη συμβολή της Τροχαίας Λάρισας, έγινε ποδηλατοδρομία και κλήρωση δύο ποδηλάτων.

Ακολούθησαν το απόγευμα εικαστικές δραστηριότητες, στη Λέσχη Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, με θεατρικό παιχνίδι και το βράδυ εμφανίστηκαν χορευτικά συγκροτήματα στην πλατεία Ελευθερίας και παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ εν συνεχεία έγινε λαϊκό γλέντι.

Σε χαιρετισμό της η πρόεδρος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας, κ.

Ευαγγελία Αργυροπούλου, αναφέρθηκε στο ιστορικό γεγονός ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή οργάνωση των εκδηλώσεων και ειδικότερα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, κ.κ. Γεωργία Γιωτάκη, Αριάδνη Ντουλαβέρη, Βας. Καρατάσιο, Ευαγ. Κυριτσάκα και Απ. Ρούντο.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε και το μέλος της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, κ. Απ. Ρούντος αναφερόμενος και στην ονομασία της πλατείας Ελευθερίας, που αποφασίστηκε να δοθεί αυτό το όνομα για να τιμηθεί η επέτειος απελευθέρωσης της πόλης.

Χθες Κυριακή, συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις στην ίδια πλατεία, με παρουσίαση χορών χιπ-χοπ από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ανθούπολης και λάτιν από παιδιά της Λέσχης Πολιτισμού Χαραυγής.

Η βραδιά έκλεισε με έντεχνη λαϊκή βραδιά, από το μουσικό σχήμα του κ. Θωμά Θωμαΐδη.

Να σημειωθεί ότι χορηγοί των εκδηλώσεων ήταν οι:

Αντιδημαρχία Αθλητισμού-Πολιτισμού-Κοινωνικής Πολιτικής, το Ποδοσφαιρικό Σωματείο Πυροβολικών η «Ομόνοια», το Κέντρο ποδηλάτου Mr. Bike, το ουζερί Εστιατόριο Λούκουλλος, η Αρτοποιία ζαχαροπλαστική Μαργιώτας και το Βιβλιοπωλείο η Σχολική Γωνιά.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος κ. Αργυροπούλου, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου της 4ης Κοινότητας, θα συγκεντρώνονται σχολικά είδη στον χώρο της Λέσχης Πολιτισμού Πυροβολικών, κάθε Παρασκευή και τις ώρες 6-8μ.μ. μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να δοθούν σε παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass