ΕΠΑΦΕΣ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ - ΚΙΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σε καλό δρόμο τα ζητήματα της Αλεξανδρινής

* ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2015 8:16
Ο πρόεδρος της Αλεξανδρινής κ. Χρήστος Κίτσιος Ο πρόεδρος της Αλεξανδρινής κ. Χρήστος Κίτσιος

Του Κώστα Τσόλα

Σε συνεχείς διαβουλεύσεις με υπηρεσιακούς και κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα με την καταλυτική παρουσία του δημάρχου Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα και του νομικού συμβούλου του συλλόγου κ. Κούτα, ο πρόεδρος του Συλλόγου της Αλεξανδρινής Στομίου κ. Χρήστος Κίτσιος, για την προώθηση των ζητημάτων που αφορούν τον οικισμό.

Μετά τις συναντήσεις στην Αθήνα, μιλώντας στην «Ε» ο κ. Κίτσιος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τελικά θα δικαιωθούν οι προσδοκίες και οι ελπίδες για την καλύτερη και δικαιότερη αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τον οικισμό.

«Δεν μπορεί οι προσπάθειες και ο αγώνας που γίνονται να μην φέρουν κάποια στιγμή αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κίτσιος.

Σε ερώτησή μας για τη βελτίωση του τοπικού δρόμου Αλεξανδρινής - Στομίου - Παλαιοπύργου ο κ. Κίτσιος δήλωσε καταρχήν ότι «δεν σχολιάζει δηλώσεις απλών μελών και στελεχών του συλλόγου, που είδαν το φως της δημοσιότητας, το προηγούμενο διάστημα».

Επίσης τόνισε ότι μετά τις εκλογές του συλλόγου στις 29 του περασμένου Μαρτίου και την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου με πρόεδρο τον ίδιο ο σύλλογος «έτρεξε» και «τρέχει» όλα τα θέματα του οικισμού.

Ο κ. Κίτσιος έλαβε τη θετική απάντηση και θέση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για τη βελτίωση του δρόμου και στη συνέχεια επέδωσε στις 20 Απριλίου 2015 το αίτημα και γραπτώς.

Στις 14 Μαΐου, μετά την ολοκλήρωση μελέτης και επιτόπιας εξέτασης εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του έργου. Πράγμα, σύμφωνα με τον κ. Κίτσιο, που γίνεται για πρώτη φορά και αναμένουν τον προγραμματισμό του και επίσης αναμένουν να το δουν ολοκληρωμένο χωρίς χρονοτριβές, λαμβανομένου υπ’ όψιν και της σημερινής οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας.

Τέλος ο σύλλογος της Αλεξανδρινής Στομίου ευχαριστεί όλους τους υπηρεσιακούς και διοικητικούς παράγοντες καθώς, κυρίως, τον ίδιο τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, για την ταχύτητα ολοκλήρωσης των πρώτων διαδικασιών και αναμένουν το έργο να γίνει πράξη άμεσα και πριν τον χειμώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass