ΟΤΑΝ Ο 60ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ

«Τρελή πορεία» βυτιοφόρου στην περιφερειακή Τρικάλων

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2014 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:33

 

Σε αποστραγγιστικό χαντάκι, στο ύψος της διασταύρωσης της περιφερειακής οδού Τρικάλων με την οδό Φαρσάλων, μετά από μια «τρελή πορεία» κατέληξε χθες το απόγευμα φορτηγό βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα, ο 60χρονος οδηγός του οποίου υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην περιφερειακή οδό Τρικάλων, στις 6 χθες το απόγευμα, όταν το βυτιοφόρο εταιρίας καυσίμων που κινούνταν με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα για να καταλήξει στο χαντάκι με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας να σημειώνουν ότι, ευτυχώς την ώρα του ατυχήματος στο αντίθετο ρεύμα δεν κινούνταν κάποιο άλλο αυτοκίνητο με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν πολυσύχναστο δρόμο στον οποίο εδρεύουν αρκετά καταστήματα.

Το βυτιοφόρο εισήλθε στην Περιφερειακή Τρικάλων από τη διασταύρωση της «Βιοκαρπέτ» και περνώντας τον σηματοδότη στη διασταύρωση της οδού Φαρσάλων, ο 60χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του φορτηγού με αποτέλεσμα να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα για να καταλήξει στο χαντάκι, λίγα μέτρα πριν τις εισόδους χώρων στάθμευσης σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματος.  

Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσε στον τόπο του ατυχήματος αλλά ήταν ήδη αργά για τον 60χρονο Θεσσαλονικιό οδηγό Ηλία Κων. Σαββίδη (που μεταφέρθηκε ωστόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας) έχοντας χάσει τη ζωή του, όχι από την πρόσκρουση του φορτηγού αλλά από παθολογικά αίτια, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή.

Λόγω του ατυχήματος και με αφορμή το γεγονός ότι το βυτίο περιείχε καύσιμα, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό Τρικάλων, εκτρέποντας τα οχήματα ενώ στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν και 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε λίγες ώρες αργότερα στο ένα ρεύμα και στη συνέχεια και στο δεύτερο ρεύμα, αφού προηγήθηκε μεταφόρτωση των καυσίμων σε άλλο βυτιοφόρο ενώ τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass