ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΟΙ 5 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Χριστουγεννιάτικη παράνομη υιοθεσία στη Λάρισα

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2014 9:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:29

Αφέθησαν ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή Λάρισας, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, οι πέντε συλληφθέντες, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, για την υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας: Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάσθηκε υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους και συνελήφθησαν, το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της παράβασης του νόμου περί υιοθεσιών και της ψευδούς βεβαίωσης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 40χρονη υπήκοο Ρουμανίας και τέσσερις Έλληνες (δύο άνδρες 39 και 62 ετών και δύο γυναίκες 35 και 65, ετών). Επιπλέον, ως συνεργοί τους, αναζητούνται για να συλληφθούν, 38χρονη Ελληνίδα και 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, πρόεκυψε ότι η 40χρονη αλλοδαπή μαζί με τον 43χρονο αλλοδαπό, προέβησαν, παρά τη θέληση της 17χρονης κόρης τους, στην παράνομη υιοθεσία του μόλις τριών ημερών βρέφους της. Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 39χρονος, ως υποψήφιος πατέρας, οι δύο Έλληνες, ηλικίας 65 και 62 ετών, ως διαμεσολαβητές στον «διακανονισμό» της παράνομης υιοθεσίας, καθώς και 35χρονη συμβολαιογράφος. Εκτός από τον 43χρονο αλλοδαπό, πατέρα της 17χρονης μητέρας του βρέφους, αναζητείται και η 38χρονη υποψήφια μητέρα. Η ανήλικη μητέρα μαζί με το βρέφος νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό. Το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass