ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ Κ.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ

Κάλεσμα για ενίσχυση του ΚΚΕ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2014 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:13

 

"Καλούμε τον ελληνικό λαό να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ. Όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ τόσο πιο ισχυρό όπλο θα έχει ο λαός στην πάλη του. Ένα δυνατό ΚΚΕ από καλύτερες θέσεις μπορεί να κινητοποιήσει, να πιέσει, να σταθεί εμπόδιο στην αντιλαϊκή λαίλαπα που έρχεται, να οργανώσει την πάλη του λαού μας ώστε να υπάρχουν κατακτήσεις" τόνισε το στέλεχος του κόμματος Ρίζος Μαρούδας, μιλώντας στη συνεστίαση της Κομματικής Οργάνωσης Λάρισας, που έγινε στην Αίθουσα Βαρέων αθλημάτων στο Αλκαζάρ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μουσική συναυλία, με τον κεντρικό ομιλητή Ρίζ. Μαρούδα να αναφέρεται στις πολιτικές εξελίξεις σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως "με την επίσπευση της έναρξης διαδικασίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επιχειρούν να στριμώξουν και πάλι τον λαό μας σε ψεύτικα διλήμματα, είμαστε στο «ίδιο έργο θεατές» αν θα συμπληρώσουν 180 ή όχι ψήφους για εκλογή Προέδρου, αν θα γίνουν ή όχι εκλογές.

 Θέλουν τον λαό μας άβουλο, ένα τέτοιο λαό να τον οδηγήσουν στις κάλπες που θα έχει να διαλέξει με ποιο μείγμα διαχείρισης της καπιταλιστικής κρίσης, με επιμήκυνση ή κούρεμα του χρέους, με το ΔΝΤ ή την ΕΚΤ, θα συνεχίσουν να του πίνουν το αίμα, να ματώνει για την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου, γιατί και ανάκαμψη να έρθει θα είναι σύντομη και αναιμική για τον λαό, με μεγαλύτερη κερδοφορία για τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους μεγαλοεξαγωγείς, τους τραπεζίτες, τους κάθε είδους επενδυτές. Ούτε ο ένας πόλος με την ΝΔ ούτε και ο άλλος με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπόσχεται ότι θα επιστρέψουμε στο προ κρίσης βιοτικό επίπεδο.

Το ΚΚΕ ούτε φοβάται ούτε απεύχεται τις εκλογές, δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας από θέση αρχής. Το ΚΚΕ δεν θέλει θεατή τον λαό, αλλά πρωταγωνιστή των εξελίξεων, να βγει μπροστά, οργανωμένα να παλέψει να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή επίθεση που δέχεται. Να δημιουργήσει κίνημα ικανό να διεκδικήσει και να έχει κατακτήσεις, να πάρει ανάσες" κατέληξε ο ομιλητής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass