Η ΔΑΣ –ΟΤΑ για τα υπηρεσιακά συμβούλια

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2014 15:51 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:08

Με αφορμή τις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια των δήμων ν. Λάρισας, η ΔΑΣ ΟΤΑ Λάρισας σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Οι εκλογές   εκπροσώπων  στα  δυο Υπηρεσιακά Συμβούλια  των Δήμων Ν, Λάρισας   των εργαζομένων με μόνιμη σχέση εργασίας και σχέση εργασίας Αορίστου χρόνου- δηλαδή το σύνολο των εργαζομένων και όχι όπως βολεύει την κάθε παράταξη-   ανέδειξαν το ψηφοδέλτιο της  ΔΑΣ-ΟΤΑ σε πρώτη δύναμη με ποσοστό 35,4% και 249  ψήφους παρ’ όλη τη μικρή συμμετοχή (34%).

Θέλουμε ως ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-ΟΤΑ, ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που για πολλοστή φορά έδειξαν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση τους στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ . Πιστεύουμε πως είναι επιβράβευση της σταθερής μας στάσης για το ρολό των Υπηρεσιακών Συμβουλίων ως διορισμένα  όργανα (η πλειοψηφία τους ) του κράτους που υπηρετούν την αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική.

Μια υπόσχεση δίνουμε ότι θα είμαστε πάντα παρών ως εκπρόσωποι των εργαζομένων εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ-ΟΤΑ, υπερασπιζόμενοι πάντα  τα συμφέροντα των εργαζομένων  ξεσκεπάζοντας το ρολό των διορισμένων πλειοψηφίων  αλλά  και τη στάση των παρατάξεων του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, που θεωρούν δεδομένη την αντιλαϊκή πολιτική και τους νόμους που διέπουν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και σπέρνουν αυταπάτες

    Παλεύοντας εναντία στις  αυταπάτες που καλλιεργούν οι άλλες δυνάμεις για το ρόλο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, λέμε ότι χωρίς ισχυρό κίνημα που θα συγκρούεται αποφασιστικά με κάθε αντιδραστική-αντιλαϊκή πολιτική, θα βάζει στην πρώτη γραμμή την ανατροπή της αλλά και όλων των διαχειριστών που την υπηρετούν,  δεν μπορείς να υπερασπιστείς τα δικαιώματα των εργαζομένων στο πλαίσιο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων» καταλήγει η ΔΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass