Προηγήθηκε η γενική συνέλευση του Συλλόγου όπου η πρόεδρος κα Φανή Καράτζου έκανε εκτενή επισκόπηση της χρονιάς που πέρασε, αναφερόμενη σε όλα τα ζητήματα του κλάδου της ξενόγλωσσης ιδιωτικής εκπαίδευσης, ενώ ο ταμίας κ. Χρήστος Παπαχατζής παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς.
Τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν τις απόψεις τους πάνω στα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, σε μία πολύ ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα.
Παρευρέθηκαν συνοδοί και εκπρόσωποι των εκδοτικών οίκων «Express Publishing», «Mm Publications», «Grivas Publications», «Burlington Books» , «Hamilton House». Με την κοπή της πίτας, όλοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για μία χρονιά γεμάτη υγεία, ευημερία και επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το φλουρί βρήκε το μέλος του Συλλόγου κ. Λίτσιου Ελένη, κερδίζοντας ένα πολυμηχάνημα προσφορά της «Express Publishing».