Σε απολογισμό εσόδων-εξόδων, αλλά και υλοποίησης έργων και δράσεων, καθώς και στον νέο προγραμματισμό για το 2025, προχώρησε ο πρόεδρος του Δασικού Συνεταιρισμού Γεώργιος Ζ. Εμμανουήλ, πλαισιώνοντάς τον όλο το Δ.Σ., αλλά και ο οικονομολόγος Παναγιώτης Ιωαννίδης. Αναλύθηκε η οικονομική δραστηριότητα του Συνεταιρισμού, ενώ από πλευράς Μορφωτικού Συλλόγου έγινε λόγος για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου με μια σειρά δράσεων προβάλλοντας μέσα από ήθη και έθιμα την πλούσια ιστορία του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο του Μορφωτικού αναγνωρίστηκε από όλους, δηλώνοντας συμμετοχή πάρα πολλοί εθελοντές σε ό,τι αφορά εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και πρόκειται να πραγματοποιηθούν, αρχής γενομένης από το τριήμερο των Αποκριών.
Η πρόεδρος του Ομολίου Ελένη Παλάκα τόνισε τα χρονίζοντα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινότητα, ειδικά μετά την «Daniel» εποχή, δίνοντας έμφαση σε ρέματα, ποτάμια και κανάλια. Αναφέρθηκε σε ό,τι έχει υλοποιηθεί και σε ό,τι έχει προγραμματιστεί να περατωθεί, ευχαριστώντας τους προέδρους των συλλόγων, αλλά και τον Δήμο Αγιάς, τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα, τους τέως και νυν αντιδημάρχους για την άψογη συνεργασία, αλλά και για την ευαισθησία που δείχνουν για την ευρύτερη περιοχή, με σκοπό το κοινό συμφέρον του χωριού.
Στο τέλος κόπηκαν οι βασιλόπιτες, τις οποίες ευλόγησε ο εφημέριος π. Νεόφυτος, ευχαριστώντας με τη σειρά του την κοινοτάρχη και τους προέδρους όλων των συλλόγων για την έως τώρα συνεργασία μεταξύ Εκκλησίας και τοπικών φορέων του Ομολίου.