ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ:

«Θλιβερή πρωτιά της κυβέρνησης Σαμαρά»

* Για την προληπτική παρακράτηση κοινοτικών ενισχύσεων

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2014 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:57

«Ακόμα μια θλιβερή πρωτιά της κυβέρνησης Σαμαρά», χαρακτηρίζει το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για προληπτική παρακράτηση κοινοτικών ενισχύσεων, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του:

«Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα από την οποία παρακρατούνται προληπτικά ενισχύσεις της ΚΑΠ ύψους 17 εκατ. ευρώ, λόγω προβλημάτων διαχείρισης στο εθνικό Σύστημα Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων, αποτελεί άλλη μία εθνική «επιτυχία» για την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά.

Το γεγονός αυτό αποτελεί ακόμη μία απόδειξη της ανικανότητας της ελληνικής κυβέρνησης να πράξει απλώς το αυτονόητο: να καταβάλει στους πληττόμενους από τα αντιλαϊκά μέτρα της αγρότες, τις ενισχύσεις τις οποίες δικαιούνται και είναι απαραίτητες για την επιβίωσή τους. Επιπλέον, η πρωτοφανής εκ των προτέρων καταδίκη της χώρας σε κοινοτικό πρόστιμο, καταρρίπτει με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τις δηλώσεις των ηγεσιών Υπουργείου και ΟΠΕΚΕΠΕ ότι δήθεν λύθηκε το θέμα των βοσκοτόπων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει τη μάχη με όλα τα δημοκρατικά μέσα για να φύγει αυτή η κυβέρνηση που καταστρέφει τον τόπο και οδηγεί στην εξαθλίωση τους Έλληνες αγρότες. Δεσμευόμαστε για την άμεση εφαρμογή ενός αξιόπιστου και διαφανούς συστήματος διαχείρισης των κοινοτικών ενισχύσεων, που θα βάλει οριστικά τέλος στη διαρκή διαπόμπευση της χώρας και στην οικονομική εξουθένωση των αγροτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass