Πολιτική αντιπαράθεση Καραλαριώτου - Καλογιάννη για τον προϋπολογισμό

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2014 1:29 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:53

Κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού απόψε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά τις εισηγήσεις των αρμοδίων αντιδημάρχων, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρένα Καραλαριώτου ανέβασε τους πολιτικούς τόνους καταψηφίζοντας, προϋπολογισμό και πρόγραμμα α τεχνικών έργων. Τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ο προϋπολογισμός δεν είναι ρεαλιστικός, δεν θα εκτελεσθεί, δεν έχει φιλοσοφία, δεν έχει όραμα» προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή «εξαπατά τους Λαρισαίους» και πως «τίποτα από τις προεκλογικές υποσχέσεις δεν περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό». Για να καταλήξει λέγοντας ότι «είναι σα να βλέπουμε σκηνές από ταινία προσεχώς, αν έρθει στην εξουσία το κόμμα που στήριξε τον κ. Καλογιάννη, όλα θα αποδειχθούν κούφιες υποσχέσεις. Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν το έργο θα είναι κωμωδία ή δράμα» κατέληξε.

Η τοποθέτηση της κ. Καραλαριώτου προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου που τόνισε πως «η κριτική ξεπέρασε κάθε όριο» καλώντας σε «δημιουργική κριτική». «Δεν ξέρω» πρόσθεσε ο κ. Καλογιάννη «τι μάτια πήγατε να βγάλετε με τον κ. Τζανακούλη, αλλά εμείς θα δουλέψουμε με ήθος. Τελικά κ. Καραλαριώτου είστε με τον χωροφύλαξ ή με τον αστυφύλαξ; Με την αυτοδιοίκηση ή με την κυβέρνηση που στηρίζατε;» κατέληξε ο δήμαρχος.

«Παρόν» ψήφισε και ο κ. Εκτ. Νασιώκας διευκρινίζοντας «δεν θέλουμε να καταψηφίσουμε τον προϋπολογισμό» για να κάνει και ένα πολιτικό σχόλιο ότι «το 2010 η χώρα πτώχευσε και πορευόμαστε με μια αναποτελεσματική κυβέρνηση, έρχονται χειρότερες ημέρες άρα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Ο κ. Αθ. Μαμάκος εκ μέρους των συμβούλων της παράταξης Τζανακούλη (σ.σ. απουσιάζει στο εξωτερικό) που αποχώρησαν νωρίτερα από τη συνεδρίαση με αφορμή το ψήφισμα για τον Νίκο Ρωμανό με γραπτή της δήλωση διευκρινίζει πως, ένα παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση, δεν θα ψήφιζε προϋπολογισμό και πρόγραμμα τεχνικών έργων. Η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο συνεχίζεται με τοποθετήσεις των επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων, όπως και δημοτικών συμβούλων.    

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass