ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΕΕΔΥΕ

Νέα πρόεδρος η Δήμητρα Παπαστεργίου

*Με αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα στο συνέδριο της Αθήνας

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2014 11:20 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:49

Η Δήμητρα Παπαστεργίου εκλέχθηκε χθες πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη-ΕΕΔΥΕ Λάρισας, διαδεχόμενη τον Γ. Λαμπρούλη.

Σε γενική συνέλευση της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, εκλέχθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της επταμελούς Γραμματείας της καθώς και τέσσερις αντιπρόσωποι που θα μετάσχουν στο 17ο Συνέδριο της ΕΕΔΥΕ, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 6-7 Δεκέμβρη.

Τη Γραμματεία Λάρισας συμπληρώνουν οι: Θανάσης Βάιος αντιπρόεδρος, Γιώργος Θάνος γραμματέας, Μιχάλης Βαγενάς ταμίας και μέλη Ελισάβετ Ριζαριώτη, Νίκος Ζούκας και Αποστόλης Παπανικολάου. Αντιπρόσωποι για το συνέδριο οι: Δήμητρα Παπαστεργίου, Γιώργος Λαμπρούλης, Γιώργος Θάνος και Μαρία Φωτιάδη.

Όπως ανακοινώθηκε, το 17ο συνέδριο της ΕΕΔΥΕ διεξάγεται «σε μια περίοδο που η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα οξύνεται και το ενδεχόμενο μιας γενικευμένης πολεμικής σύγκρουσης, με απρόβλεπτες για τους λαούς συνέπειες γίνεται διαρκώς και πιο πιθανό.

Σ΄ αυτές τις συνθήκες, με τον ελληνικό λαό να βιώνει και τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης, το συνέδριο της ΕΕΔΥΕ αναδεικνύει τα φιλειρηνικά του συνθήματα: Εντείνουμε την αντιιμπεριαλιστική πάλη. Καμιά εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ-Ε.Ε.».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass