Δέκα προσλήψεις σε μικρούς δήμους της Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2014 15:27 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:47

Την έγκριση για την έναρξη της διαδικασίας πλήρωσης 74 θέσεων τακτικού προσωπικού σε ΟΤΑ α' Βαθμού και πιο συγκεκριμένα σε πολύ μικρούς δήμους της χώρας, υπέγραψε σήμερα, Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προτεραιότητα του ΥΔΜΗΔ, στο πλαίσιο των περιορισμένων προσλήψεων που πραγματοποιούνται, αποτελεί σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «η κάλυψη θέσεων σε φορείς του Δημοσίου που πραγματικά έχουν ανάγκη, έτσι ώστε να εξυπηρετούν καλύτερα τον πολίτη και τις επιχειρήσεις».

Οι θέσεις αυτές, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ), θα καλυφθούν από ήδη επιτυχόντες σε παλαιότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, οι οποίοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων, που δημοσιεύτηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2009.

Από τους συνολικά 74 υπάλληλους οι 10 προσλαμβάνονται σε μικρούς δήμους της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στους δήμους Σκύρου (1), Αγράφων (2), Λίμνης Πλαστήρα (3), Αλοννήσου (1), Ζαγοράς –Μουρεσίου (1), και Φαρκαδόνος (2) .

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass