ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Γείτονες και πυροσβέστες διέσωσαν τη γάτα στην Καραγάτση…

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2014 11:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:46

Με το ένα χέρι κρατούσε απαλά την τραυματισμένη γάτα, που νιαούριζε φοβισμένη και με το άλλο κατέβαινε την πυροσβεστική κλίμακα. Η εικόνα με τον νεαρό πυροσβέστη, ήταν ο επίλογος, μεγάλης κινητοποίησης κατοίκων και Πυροσβεστικής το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα, στην οδό Καραγάτση….

Η γατούλα, που φρόντιζαν γείτονες είχε εξαφανιστεί προ δεκαημέρου περίπου και παρά τις αναζητήσεις στη γειτονιά, δεν την ξαναείδαν. Το αδύναμο νιαούρισμα που εντόπισαν κάτοικοι την Κυριακή, τους έκανε να στρέψουν τα κεφάλια ψηλά σε τριώροφη οικοδομή με κεραμοσκεπή και να τη δουν. Ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, που έδειξε μεγάλη ανταπόκριση. Αρχικά ήρθε το μικρό πυροσβεστικό πόλης και ακολούθησε ο γερανός, που κρίθηκε ακατάλληλος και τελικά επιστρατεύτηκε η μεγάλη κλίμακα. Ο πυροσβέστης Λευτέρης Βούλγαρης, ανέβηκε σχεδόν κάθετα και τελικά κατέβασε τη γάτα, προς ανακούφιση όλων. Η γατούλα, όπως αποδείχτηκε, ήταν τραυματισμένη και για τον λόγο αυτό, είχε εγκλωβιστεί από μέρες στη στέγη. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην «Ε» η κ. Ελένη Ν. Χατζηγρίβα, πήραν μέρος στη διάσωση του τετράποδου και οι πυροσβέστες Χρήστος Στρατόπουλος και Βασίλης Δράμης (εθελοντής).

Ε. Ρ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass