Η Keller Williams One διοργανώνει το 3ο Real Estate Event με τίτλο: “Επενδύσεις με Μέλλον” - Η πιο μεγάλη εκδήλωση για την αγορά ακινήτων επιστρέφει!

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2024 9:01

Η Keller Williams One, ηγέτιδα εταιρεία στις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες Real Estate στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, σας προσκαλεί στην τρίτη μεγάλη εκδήλωση της με τίτλο «Επενδύσεις με Μέλλον», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, στο Grecotel Larissa Imperial.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, όπου συμμετείχαν πάνω από 500 επενδυτές, επαγγελματίες του Real Estate και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, φέτος η εκδήλωση υπόσχεται ακόμη πιο ενδιαφέροντα θέματα και κορυφαίους ομιλητές.
Ευρεία Αποδοχή και Ενθουσιασμός των προηγούμενων χρόνων
Η περσινή εκδήλωση αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον επενδυτών και επαγγελματιών από όλη τη χώρα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις τρέχουσες τάσεις και στρατηγικές επένδυσης, καθώς και να συζητήσουν με κορυφαίους ειδικούς του κλάδου. Με γνώμονα αυτή την επιτυχία, φέτος στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα, προσφέροντας περισσότερη γνώση και καινοτομία στον τομέα του Real Estate.
Μεγάλοι Χορηγοί και Υποστηρικτές
Η εκδήλωση φέτος πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας ως Μέγας Χορηγός, καθώς και την τράπεζα Eurobank ως χορηγός στηρίζει τη διοργάνωση. Επιπλέον, την εκδήλωση υποστηρίζουν οι εταιρείες Renko Energy, Θεόνη Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Mercedes-Benz® Βούρδας Α.Ε., Kontogianni Bath and Floor, η Ground Plan, η Μονωτική Καλτσάς, τα έπιπλα ZAKAR_ZAKINOSDESING και άλλες δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου.
Πρόγραμμα Εκδήλωσης
Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσιάσεις και συζητήσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην αγορά ακινήτων, τις επενδυτικές τάσεις και τις στρατηγικές που διαμορφώνουν ένα βιώσιμο μέλλον. Με θέματα που αφορούν τις επενδύσεις σε ακίνητα, το passive income, την πράσινη ανάπτυξη και τις νέες τεχνολογίες, η ατζέντα της εκδήλωσης προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση και ευκαιρίες δικτύωσης.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Επιβεβαίωση Συμμετοχής: Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας σκανάροντας τον QR code ή μέσω email στο info@kwone.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.akinita-larisa.gr ή επικοινωνήστε στο 2410 539.429-30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass