«Οχι αιφνιδιασμός με τα δημοτικά τέλη»

Αμεση ενημέρωση για τις προθέσεις του Δήμου ζητά η «Συμπαράταξη» Λαρισαίων

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2024 14:23

Αμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για τις προθέσεις της δημοτικής αρχής, όσον αφορά την αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών, ζητά με χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή της η «Συμπαράταξη» Λαρισαίων.


Με αφορμή ανακοίνωση του Δήμου για την ημερήσια διάταξη στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, η «Συμπαράταξη» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της: Με μία πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα της λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου Λαρισαίων, η Δημοτική Αρχή του κου Μαμάκου φέρνει αιφνιδιαστικά θέμα στη Δημοτική Επιτροπή την Πέμπτη στις 24/10 με τίτλο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναπροσαρμογή των ανταποδοτικών τελών για το έτος 2025». Χωρίς εισήγηση για πιθανή αύξηση(;) των δημοτικών τελών που θα επιβαρύνει τους Δημότες. Χωρίς ενημέρωση της αντιπολίτευσης και των φορέων της πόλης για τις όποιες προθέσεις.
Ο κυβερνητικός δήμαρχος κος Μαμάκος, μόλις δύο μέρες πριν, στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ισολογισμό αρνούνταν να απαντήσει στις ερωτήσεις της Αντιπολίτευσης. Δεν ανέδειξε τις κυβερνητικές ευθύνες για τον στραγγαλισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Προτίμησε, αξιοποιώντας στημένα δημοσιεύματα στο γνωστό ηλεκτρονικό «φιλικό» μέσον, να αναφέρεται στην «καμένη γη», που επιβάλλει «να προετοιμαστούμε για πιο γήινες αποφάσεις».
Τα σοβαρά θέματα ζητούν και σοβαρή αντιμετώπιση. Ζητούμε από τον δήμαρχο Λαρισαίων να αναλογιστεί τον ρόλο του και να ενημερώσει υπεύθυνα τους Δημότες και τα θεσμικά όργανα της πόλης για τις προθέσεις του, καταλήγει η ανακοίνωση της «Συμπαράταξης» Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass