«Να γίνει καθαρισμός κοίτης στην τάφρο Ι1»

* ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «Ε» Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΒΛΑΣ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2024 14:59

Την άποψη πως το έργο του καθαρισμού της κοίτης στην τάφρο Ι1 είναι σημαντικό και πρέπει να γίνει άμεσα, εκφράζει στην «Ε» με δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος της κοινότητας της περιοχής κ. Κώστας Ζέβλας.

Με αφορμή το προ ημερών σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, εξήγησε πως το συγκεκριμένο θέμα της τάφρου έχει δύο διαστάσεις. Η μία είναι αυτήν της ανάπλασης όλης της τάφρου που προχώρησε σε έναν βαθμό και η άλλη αυτήν της κοίτης που είναι γεμάτη από βλάστηση και δέντρα, αλλά και φερτά υλικά που βρέθηκαν εκεί μετά τις πλημμύρες.
Τόνισε πως τα προηγούμενα χρόνια έγιναν κάποιες παρεμβάσεις στην τάφρο ειδικά από το κομμάτι της πλευράς του ΑΤΑ και πράγματι έδειξαν αμέσως να βελτιώνεται η περιοχή η συγκεκριμένη. Από ένα σημείο και μετά όμως σταμάτησαν, με αποτέλεσμα τα χόρτα να έχουν καλύψει τις όποιες παρεμβάσεις. Αντίθετα από την πλευρά της Νέας Σμύρνης δεν έγιναν οι ίδιες παρεμβάσεις, ενώ τα σκουπίδια και τα μπάζα αποτελούν μόνιμη εικόνα στην τάφρο.
«Πρέπει να γίνει άμεσα καθαρισμός της κοίτης στην τάφρο γιατί υπάρχει κίνδυνος σε αντίστοιχη πλημμύρα με την περσινή να έρθουν νερά και αν δεν μπορούν να φύγουν προς τον Πηνειό να πλημμυρίσει η περιοχή μας» σημειώνει συγκεκριμένα ο κ. Ζέβλας.
Τονίζει μάλιστα πως η Νέα Σμύρνη είναι ήδη μια υποβαθμισμένη περιοχή με πολλά προβλήματα και πως ένα τέτοιο έργο θα ήταν σημαντικό για να αποφευχθούν επιπλέον προβλήματα και κίνδυνοι. Αναφερόμενος πάλι στο κομμάτι της ανάπλασης, εξήγησε πως ποτέ δεν έγιναν οι γέφυρες που ήταν στον σχεδιασμό για να ενώσουν τις περιοχές Νέα Σμύρνη και ΑΤΑ. Στόχος αυτών των ενεργειών είπε, ήταν να βγει η Νέα Σμύρνη από την απομόνωση.
Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass