Αστυνομική επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη

* ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 7 ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ 129 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ 56 ΟΧΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ 8 * ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ 6 ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2024 14:05

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες, από το πρωί έως το μεσημέρι, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο, όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ., «αντιμετώπισης κάθε μορφής εγκληματικότητας, διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, καθώς και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.


Με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, στις οποίες συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών τάξης, ασφάλειας και τροχαίας, μεταξύ των οποίων και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) και των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ).
Ειδικότερα, συγκροτήθηκαν ομάδες-συνεργεία αστυνομικών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, στον εντοπισμό ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, στη διενέργεια ελέγχων σε επιχειρήσεις και καταστήματα, στον έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας τους και γενικότερα στην αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικότητας.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης, ελέγχθηκαν 129 άτομα, ελέγχθηκαν 56 οχήματα, προσήχθησαν 8 άτομα, συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα και συγκεκριμένα 3 για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, 3 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και 1 για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης).
Βεβαιώθηκαν 6 τροχονομικές παραβάσεις, ακινητοποιήθηκε 1 όχημα, ενώ κατασχέθηκαν 36,6 γραμμάρια κάνναβης, 3 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, 1 ζυγαριά και 3 κυνηγετικά όπλα. Σημειώνεται ότι παρόμοιες δράσεις που έχουν ως γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass