Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2024 9:01

Η ΕΛ.ΑΣ. εορτάζει τον Αγιο Αρτέμιο

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου η ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας της ΕΛ.ΑΣ. διοργανώνει εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου. 

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 17:30 στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός, ενώ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί και στον Ιερό Ναό Πέτρου - Παύλου Λάρισας θα τελεστεί επίσημη δοξολογία, στη συνέχεια θα αναγνωστεί ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ θα παρατεθεί μικρή δεξίωση στη Λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας.

 

Εκδήλωση για τον αγώνα κατά του καρκίνου μαστού

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκδήλωση με θέμα «Optimism-Οδηγός Αισιοδοξίας» και εισηγήτρια τη life coach Ελένη Ματράκη διοργανώνει αύριο Πέμπτη, στις 19:30, στον πολυχώρο «Φρούριο» (λόφος Φρουρίου-Λάρισα), ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Λάρισας.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη της θετικής στάσης ζωής και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη αγορά απαραίτητων ειδών σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και θα παραδοθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας. Μέσα από μια ενδυναμωτική ομιλία, η life coach Ελένη Ματράκη θα μας οδηγήσει βήμα-βήμα στο χτίσιμο μιας πιο αισιόδοξης στάσης ζωής και στην ενίσχυση της πίστης στις προσωπικές μας δυνάμεις. Όλα συστατικά για την κατάκτηση της προσωπικής μας ευτυχίας.

 

Αγιασμός στη ΓΕΧΑ

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος θα τελέσει στην αίθουσα της ΓΕΧΑ τον αγιασμό για τη νέα κατηχητική χρονιά και στη συνέχεια θα μιλήσει με επίκαιρο πνευματικό θέμα.

 

Παράκληση και κήρυγμα κάθε Τετάρτη στον Αγ. Αχίλλιο

Από τον Άγιο Αχίλλιο έγινε γνωστό πως κάθε Τετάρτη, στις 5.30 μ.μ. θα ψάλλεται Παράκληση σε διαφορετικό Άγιο και στη συνέχεια ο π. Ραφαήλ θα πραγματοποιεί κήρυγμα με «Θέματα Ορθόδοξης Εκκλησιαστικής Κατήχησης».
Σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου θα ψαλεί η Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκ και θα γίνει το πρώτο κήρυγμα για φέτος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass