Εφυγε ο δικός μας Νίκος...

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΙΟΒΑ

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2024 9:06

Η δημοσιογραφική οικογένεια της «Ελευθερίας» αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Νίκο Λιόβα, έναν αξιόλογο δημοσιογράφο και άνθρωπο, που έφυγε χθες από τη ζωή πρόωρα στα 54 του χρόνια, μετά από μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο Νίκος Λιόβας γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1970 στη Λάρισα και ήταν ο πρωτότοκος γιος πολύτεκνης οικογένειας.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στην εφημερίδα «Ελευθερία» τον Φεβρουάριο του 1994 αρχικά ως συντάκτης σε διάφορους τομείς του ρεπορτάζ, αλλά και ως συντάκτης ύλης, κερδίζοντας τον σεβασμό συναδέλφων και αναγνωστών.
Το 2006 ανέλαβε τη θέση του αρχισυντάκτη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «In & Out», το οποίο εξέδιδε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ελευθερία». Διετέλεσε επίσης αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «Πολιτεία», ενώ υπήρξε μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Ευβοίας.
Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ελευθερία», αποχαιρετά έναν άξιο επαγγελματία και συνάδελφο και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.
Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
Ανακοίνωση για τον θάνατο του συναδέλφου Νίκου Λιόβα εξέδωσε με σχετική ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της Ενωσης Συντακτων Θεσσαλίας Στερεας Ελλάδος και Ευβοίας. Στην ανακοίνωση τονίζεται:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε, εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια του Λαρισαίου δημοσιογράφου Νίκου Λιόβα σε ηλικία μόλις 54 ετών. Παράλληλα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα».
Τα Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών και του Επικουρικού Ταμείου της Ένωσης αποφάσισαν με ομόφωνη απόφαση των Διοικητικών τους Συμβουλίων να καταθέσουν στεφάνια στη μνήμη του αποθανόντος συναδέλφου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass