«Δώσαμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα»

* Δήλωσε ο Χ. Δούκας * Συγχαρητήρια στον επανεκλεγέντα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ από τους ανθυποψηφίους του

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2024 13:21

ΑΘΗΝΑ
Ο Χάρης Δούκας προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις μετά το εκλογικό απότελεσμα. «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, γιατί μας τίμησαν σε αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες. Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που στήριξαν την υποψηφιότητά μας», δήλωσε ο Χάρης Δούκας. Πρόσθεσε ότι «καταφέραμε να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς, απέναντι σε ακραίες επιθέσεις, και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει. Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή. Σας ευχαριστώ πολύ».

 *Συγχαρητήριο μήνυμα στον Νίκο Ανδρουλάκη έστειλε ο Παύλος Γερουλάνος, υπογραμμίζοντας πως «προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του». «Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο. Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας και τις δύο Κυριακές δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού. Σήμερα ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του. Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο», ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, ο Παύλος Γερουλανος τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλακη για να τον συγχαρεί προσωπικά, αλλά και στον Χάρη Δούκα για να τονίσει ότι προσβλέπει σε συνεργασία μαζί του, τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στην Αθήνα.
*Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη εξέφρασε, με δήλωσή της, η Άννα Διαμαντοπούλου. «Αγαπητέ Νίκο τα θερμά μου συγχαρητήρια! Μια νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Πιστεύω βαθιά ότι έχεις την θέληση, τη δύναμη και την ικανότητα να κάνεις όλα αυτά που πρέπει, ώστε με στρατηγική και σχέδιο το ΠΑΣΟΚ να γίνει Μεγάλο και Κυβερνών. Είμαστε μαζί σου!»
Είμαι πολύ αισιόδοξη, το ΠΑΣΟΚ βγαίνει δυναμωμένο, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η Άννα Διαμαντοπούλου. Μεταξύ άλλων η Άννα Διαμαντοπούλου σημείωσε ότι πιστεύω ότι ο κ. Ανδρουλάκης έχει πλέον και την ωριμότητα και τη θέληση για να προχωρήσει σε μία σύνθεση ρευμάτων και απόψεων.
*Δήλωση Κατρίνη για επανεκλογή Ανδρουλάκη αναφέρει: «Θέλω να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Χάρη Δούκα, όσο και στον Παύλο Γερουλάνο, την Άννα Διαμαντοπούλου και την Νάντια Γιαννακοπούλου για τη σημαντική συμβολή τους σε αυτή την άψογη δημοκρατική διαδικασία που ενίσχυσε το ΠΑΣΟΚ. Από αύριο έχουμε έναν και μόνο στόχο: να γίνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο. Είμαστε όλοι δεσμευμένοι σε αυτό τον στόχο. Η εντολή των εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών είναι ξεκάθαρη: ενότητα και συστράτευση στην κοινή προσπάθεια. Να γίνει το ΠΑΣΟΚ η αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα, να αποτελέσει τη νέα πρόταση διακυβέρνησης, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, να νικήσει στις επόμενες εκλογές».
*Συγχαρητήριο SMS Νάντιας Γιαννακοπούλου σε Νίκο Ανδρουλάκη, αναφέρει: «Σύντροφε Νίκο, συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις. Νάντια», ανέγραψε η Νάντια Γιαννακοπούλου σε SMS που έστειλε στον Νίκο Ανδρουλάκη.
*Από την Κωνσταντινούπολη όπου βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη «για την καθαρή του νίκη για την εκλογή του και καλή επιτυχία από εδώ και πέρα για το ΠΑΣΟΚ και για τη χώρα». Στον Χάρη Δούκα έδωσε συγχαρητήρια για τον «καλό αγώνα που έδωσε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass