«Κυνηγοί» χαλκού ρήμαξαν το Κιλελέρ

* Εξιχνιάστηκαν 20 περιπτώσεις κλοπής μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ και καλωδίων * Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2024 14:01

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπής μετασχηματιστών από υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ και καλωδίων από αρδευτικές πομόνες, μια γεφυροπλάστιγγα και μια αποθήκη Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.), σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Κιλελέρ.

Σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος δύο ανδρών και αγνώστου, μέχρι στιγμής, συνεργού τους. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 20 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και σε αγροτικές περιοχές αυτής, οι δράστες, ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης και χρησιμοποιώντας εργαλεία και όχημα διαφυγής, διέπραξαν 20 συνολικά περιπτώσεις κλοπής σε υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ, αρδευτικές πομόνες, μία γεφυροπλάστιγγα και μία αποθήκη (Τ.Ο.Ε.Β.), αφαιρώντας συνολικά 1.430 κιλά χαλκού, 11 μεταλλικά αντικείμενα (εκ των οποίων 10 βάνες και 1 τμήμα γεώτρησης), 1 μεταλλικό κερματοδέκτη με άγνωστο χρηματικό ποσό, καθώς και καλώδια χαλκού, αθροιστικού μήκους 309 μέτρων. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass