Στη Λάρισα ο Μητροπολίτης της Καμπάλα

Στο προσκήνιο η Ορθόδοξη Ιεραποστολική Μητρόπολη στην Ουγκάντα

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2024 11:45

Προσκεκλημένος του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Συλλόγου Πορείας Αγάπης, που εδρεύει στη Λάρισα, ο Μητροπολίτης Καμπάλας της Ουγκάντα κ. Ιερώνυμος βρέθηκε στη Λάρισα.


Ο Αφρικανός Επίσκοπος μετέβη στο γραφείο του επιχωρίου Μητροπολίτου κ.κ. Ιερωνύμου, όπου είχε ολιγόωρη συζήτηση για την Ορθόδοξη Ιεραποστολική Μητρόπολη της Καμπάλας και τέλεσε τον αγιασμό, βοηθούμενος από τον εφημέριο του Αγίου Νικολάου π. Χρήστο, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων του Συλλόγου (εφαπτόμενα του Γραφείου των Πολυτέκνων Ν. Λαρίσης στην οδό Ηπείρου 79-83).
Μετά την ακολουθία του αγιασμού, μίλησε στα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Ε. και των μελών, εθελοντών, δωρητών, φίλων και συνεργατών που παραβρέθηκαν, στην τελετή για την πορεία της Ορθοδόξου Ιεραποστολής στην Αφρική.
Ακόμη, ο Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου και τη νεοσύστατη γυναικεία Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Πυργετού, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία των Ιερών Μονών και συζήτησε με τον Γέροντα π. Ειρηναίο για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Αφρική. Ακολούθησε επίσκεψη στον Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο (Σταγών και Μετεώρων) και επισκέφθηκε προσκυνηματικώς τις Ιερές Μονές των Μετεώρων (Αγίου Στεφάνου, Μεγ. Μετεώρου, Αγίας Βαρβάρας Ρουσσάνου) και τη Μονή Αγίων Θεοδώρων, όπου τέλεσε τρισάγιο στους τάφους του Μακαριστού Μητροπολίτου Σεραφείμ, της Γερόντισσας Ταβιθά, του Πρωτοσυγγέλου π. Γεωργίου (Στέφα) και της Μοναχής Χριστοφόρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass