Για την ταμπακιέρα ούτε κουβέντα...

* ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ, ΕΠΙΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2024 15:00

Για την «ταμπακιέρα» ούτε κουβέντα σχολιάζει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Τυρνάβου Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι την απάντηση του δημάρχου, Στέλιου Τσικριτσή, και επανέρχεται στην υπόθεση των ειδικών συνεργατών του δημάρχου μετά και την πρόσληψη γενικού γραμματέα στον Δήμο Τυρνάβου.

Ο κ. Αμάρι επικρίνει τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον δήμαρχο για την επιλογή της πρόσληψης ειδικών συνεργατών, παρότι την επέκρινε στο παρελθόν ως αντιπολίτευση, ενώ διαψεύδει το επιχείρημα του δημάρχου ότι ο ίδιος υπήρξε αντιδήμαρχος του Δήμου Τυρνάβου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Αμάρι, την οποία τιτλοφορεί «Άλλα έλεγε, άλλα κάνει και άλλα εννοεί ο κ. Τσικριτσής»: «Τελικά όντως δεν είναι φάρσα κ. δήμαρχε, καθώς ανακοινώθηκε τελικά η πρόσληψη και γενικού γραμματέα στον Δήμο Τυρνάβου. Όπως αναφέρει και η απόφαση: «Με απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου προσλαμβάνεται ο κ. Νικόλαος Βακράτσας ως γενικός γραμματέας του Δήμου Τυρνάβου, καθόσον διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα και πληρούνται οι προϋποθέσεις ώστε να κριθεί κατάλληλος για την πλήρωση της θέσης του γενικού γραμματέα του Δήμου».
Εμείς φυσικά και δε θα κρίνουμε αν είναι ο κατάλληλος για αυτήν τη θέση. Ωστόσο, πιθανότατα η εμπειρία που αποκόμισε ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο παρελθόν με τον συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ελασσόνας» να έπαιξε ρόλο στην επιλογή αυτήν. Όσον αφορά το κείμενο της απάντησής του, ο κ. Τσικριτσής συμπεριέλαβε τόσες λέξεις, αλλά για την «ταμπακιέρα» ούτε κουβέντα. Δε βρήκε ούτε μία λέξη για να μας εξηγήσει πώς ενώ όταν ήταν στην αντιπολίτευση, αυτός και η παράταξή του, μιλούσαν για σπατάλη των χρημάτων των δημοτών με τις προσλήψεις ειδικών συνεργατών του τότε δημάρχου, τώρα που έγιναν Δημοτική Αρχή δε βλέπουν πλέον καμία σπατάλη, αφού και ειδικούς συνεργάτες προσλαμβάνουν και γενικό γραμματέα στον Δήμο. Κατά τα λοιπά, ο δήμαρχος Τυρνάβου μόνο για φάρσες δε δικαιούται να μιλάει. Αλήθεια, υπάρχει μεγαλύτερη φάρσα από τον ισχυρισμό του κ. Τσικριτσή ότι θα συνεχίσει το έργο του «ως λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στο κράτος και τους θεσμούς του;». Πραγματικά, μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί η υιοθέτηση, από τον δήμαρχο, αυτής της πρόδηλα κομματικής φρασεολογίας, όταν τελικά άλλα πρέσβευε ως αντιπολίτευση, άλλα κάνει και πολλές φορές, θέλοντας να δικαιολογήσει τις αποφάσεις του, άλλα εννοεί. Τώρα αναφορικά με την περίοδο που όπως λέτε «ο κ. Αμάρι υπήρξε αντιδήμαρχος του Δήμου Τυρνάβου», πάλι θέλετε με ανακρίβειες να αποπροσανατολίσετε τους δημότες από την ουσία του θέματος, καθώς ουδέποτε υπήρξε αντιδήμαρχος, παρά μόνο αμισθί πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου.
Συνέλθετε κ. Τσικριτσή, είστε πλέον δήμαρχος Τυρνάβου και δε μιλάτε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Σταματήστε να πετάτε το μπαλάκι στις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές για να δικαιολογήσετε τις δικές σας ανακολουθίες» καταλήγει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass