Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ. ο Μιχ. Σακελλαρίου

ΕΚΛΕΧΘΗΕ ΧΘΕΣ ΠΑΜΨΗΦΕΙ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2024 13:10

Εκ νέου παμψηφεί πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών, εκλέχθηκε ο Λαρισαίος πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, κ. Μιχάλης Σακελλαρίου, χθες στο πλαίσιο του 30ου τακτικού συνεδρίου της Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο κ. Μιχ. Σακελλαρίου, έλαβε το απόλυτο σύνολο των 823 ψήφων και είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που ο ίδιος λαμβάνει αυτή την τιμητική διάκριση. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Είναι ξεχωριστή τιμή στο πρόσωπό μου και συγχρόνως μεγάλη ευθύνη. Η αδιάρρηκτη σχέση ενότητας, που διέπει όλα τα μέλη των Αστικών ΚΤΕΛ της Ελλάδας, και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούν κινητήριο δύναμη, προκειμένου να ανταποκριθούμε, με επιτυχία, στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στο προσεχές διάστημα, αλλά και να παράγουμε αποτελέσματα επ’ ωφελεία των μελών μας Αστικών ΚΤΕΛ της Ελλάδας και των χιλιάδων καθημερινών επιβατών που μας επιλέγουν επί σειρά ετών για τις μετακινήσεις τους». Το νέο Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Σ.), μετά τη συγκρότηση σε σώμα, διαμορφώνεται ως εξής: πρόεδρος: Μιχάλης Σακελλαρίου (Λάρισα), γενικός γραμματέας: Αριστείδης Οφίδης (Κατερίνη), Α’ αντιπρόεδρος: Στέφανος Μουστακλής (Ιωάννινα), Β’ αντιπρόεδρος: Δημήτρης Ιωάννου (Τρίκαλα), ταμίας: Νίκος Γούλας (Λαμία), ειδικός γραμματέας: Δώρα Ρήγα (Πάτρα) και μέλος: Νίκος Ευαγγελινός (Βόλος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass