Ημέρα «Ανοιχτής Πόρτας» στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας

ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2024 10:15

Ημέρα «Ανοιχτής Πόρτας» διοργανώνει μεθαύριο Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 17:00.το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Γ.Ν. Λάρισας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου

Η ψυχική υγεία μας αφορά όλους τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «Με γνώμονα την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε ζητήματα ψυχικής υγείας και μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και χαράς οι πόρτες τις υπηρεσίας μας ( Δημοκρατίας 119, Νεάπολη Λάρισας) θα είναι ανοιχτές για όλους». Ενήλικες και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους χώρους και τους ανθρώπους όλων των ειδικοτήτων και να ενημερωθούν για τον ρόλο τους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου Ψυχικής Υγείας. Επιπρόσθετα έχουν προγραμματιστεί παιγνιώδεις δραστηριότητες ανίχνευσης δυσκολιών λόγου και ομιλίας για παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων τάξεων δημοτικού σχολείου (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για ραντεβού στα τηλέφωνα 2410 611002 και 2410 669221).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass