Μηχανοκίνητη πορεία κατά του Ισραήλ

* Σήμερα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2024 7:10

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για την εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο διοργανώνουν η Επιτροπή Ειρήνης και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 με προσυγκέντρωση στις 19:00 στον χώρο στάθμευσης του Αλκαζάρ.

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Το κράτος τρομοκράτης - δολοφόνος Ισραήλ συνεχίζει για έναν χρόνο τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού στη λωρίδα της Γάζας με πάνω από 40.000 νεκρούς κυρίως παιδιά και αμάχους και δεκάδες χιλιάδες αγνοούμενους και τραυματίες, εποικίζει τρομοκρατεί και δολοφονεί στη Δυτική Όχθη, βομβαρδίζει εδάφη στον νότιο Λίβανο, τη Συρία, την Υεμένη, δολοφονεί πολιτικούς ηγέτες.
Ήδη αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η εισβολή του Ισραήλ στον Λίβανο με πάνω από 1.000 νεκρούς, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο όχι μόνο όλους τους λαούς της Μέσης Ανατολής, αλλά και τους λαούς όλης της γης. Η Επιτροπή Ειρήνης της Λάρισας εκφράζει την αλληλεγγύη της στους λαούς της Παλαιστίνης, του Λιβάνου και τους άλλους λαούς της Μέσης Ανατολής, που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις ιμπεριαλιστικές απειλές και επιθέσεις.
Απαιτούμε τον τερματισμό των επιθέσεων του Ισραήλ και την απόσυρσή του από όλα τα εδάφη της Παλαιστίνης, του Λιβάνου και της Συρίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass