Οχι σε ελληνική εμπλοκή στον πόλεμο της Μ. Ανατολής

*ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΧΘΕΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ *ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2024 15:01

Την αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο που εκτυλίσσεται στη Μέση Ανατολή εξέφρασαν χθες το απόγευμα Λαρισαίοι που συμμετείχαν την πικετοφοφία που οργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Λάρισας του ΚΚΕ στο κέντρο της πόλης.

Με πανό, πλακάτ και αιτήματα «την απόσυρση κάθε στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, την απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, το κλείσιμο των αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων και υποδομών και την εξέφραση της αλληλεγγύης στους λαούς που ματώνουν εξαιτίας των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων» διέσχισαν κεντρικούς πεζοδρόμους, ξεκινώντας από την πλατεία Ταχυδρομείου.
ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ
Επίσης, συγκέντρωση κατά της εμπλοκής της Ελλάδας στον πόλεμο διοργανώνουν μεθαύριο Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, στις 19:30, στην Κεντρική πλατεία και οι αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες Λάρισας.
«Είναι αναγκαίο όσο ποτέ άλλοτε να αναπτυχθεί στη χώρα μας ένα παλαϊκό κίνημα αντίστασης απέναντι στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ισραήλ, αλλά και ένα αντινατοϊκό - αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, για την απεμπλοκή της χώρας μας από τους σχεδιασμούς του ευρωατλαντισμού, στέλνοντας σινιάλο αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, αλλά και σε όλη τη δίκαιη ένοπλη αντίσταση σε κάθε μεριά του πλανήτη» τονίζουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass